![]() |
Worms 4 Mayhem zabezpieczenie!!!
Sciagnalem ta gre i zainstalowalem ale nie moge jej odpalic wyskakuje blad aby wlozyc plytke!!!Nie nagralem tej gry na plyte tylko daemonem emuluje.Może ktos ja odpalil z gory dzieki za odpowiedzi.
|
Cytat:
Poza tym przeczytaj artykuł http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=61003 i wszystko będzie jasne. Z tego co podaje baza daemona to Worms 4 jest zabezpieczona SF 3.5... |
@Hugo997
Po pierwsze primo: Ściągnąłeś tę grę z Internetu. Takiego zachowania nie popieramy(chyba, że zrobiłeś to w celach edukacyjnych ;)) Po drugie primo: odepnij nagrywarkę i odpal ;) |
po 3 gamecopyworld.com
|
No i niby ktore mam sciagnac z tego gamecopyworld.com???to unlocker nie działa!!!Instrukcje z innych postów też.A grę moge ściągnąć z internetu posiadając ją na dysku przez 24h a potem trzeba ją usunąć każdy ma prawo zobaczenia co bedzie brał ze sklepu.
|
|
z tym sciagnieciem na 24h to bajka i nie jest prawda, jak sciagniesz to juz piracisz
|
Ściągnąłem jakis plik z gamecopyworld.com byl tam obraz plyty zamontowalem go i poszlo dalej wpisalem cdkey i pisze zeby wlozyc plyte do napedu!!No i jak uruchomic ta gre??Nie da sie??
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |