![]() |
Wielokrotnie "walczyłem" już arcoss-em i chyba nie ma jednego sprawdzonego sposobu na to zabezpieczenie. Co prawda płytkę w efekcie końcowym udaje się przegrać, lecz czasami zdarza się zatrzymanie filmu na początku odtwarzania, trzeba delikatnie przewinąć i dalej film idzie bezproblemów. Jeżeli shrink pokazuje Wam, że ścieżka dźwiękowa ma wielkość kilkunastu MB to znaczy, że zabezpieczenia nie są usunięte. Powinno być przecież powyżej 100MB jednej ścieżki dźwiękowej. Ja robie w ten sposób, że w najnowszym anyDVD zgrywam płytę na twardy dysk i to pomaga. Czasami to takiej operacji anyDVD samo wyłącza się, ale tym nie ma co sie przejmować. Zgrany film otwieramy shrinkiem i znikają już błędne wpisy o wielkości ścieżek z dźwiękiem. Droga to edycji materiału jest już otwarta.
|
Może masz starszą wersję ??? ??? :szczerb:
|
kurde :wow: nigdy mi shrink tak nie napisał :fiu: :cojest: :rotfl: :szczerb:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
arccoss
Adam tylko przy uzyciu dvd clona 2 to zrobiles ? ja uzywalem dvd faba golda any dvd shrink i niby w re authorze mi widzialo film 2,6 gb (main + lek.pl) ale film urywa sie po godzinie i 10 min ... - nagrany
|
Nie wiem czy dasz radę wygrać clonem dvd. Ja tam zawsze z arccosem miałem problemy.
|
:ognie: :ognie: :ognie: CloneDVD2 to jest dobre. :taktak: Można zamknąć temat..Pozdrawiam ;)
|
Zainstaluj AnyDVD i wtedy sprawdź
|
Arccos...jak zwykle..
Ilość załączników: 1
Witam,mam taki problem ??? Posiadam płytkę o czerwonym zabarwieniu, Wykiwać klawisza..Problem w tym,że nie można wyrzucić niepotrzebnej ścieżki audio :czytaj: Shrink się dziwnie zachowuje :wow: ......dzięki za odpowiedzi :taktak:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58. |