![]() |
Spróbuj znaleźć płytkę DVD za 65gr i CD za 30gr :taktak:
Na tym powinien palić że ho ho :O Tylko smród poliwęglanu w powietrzu się będzie unosił A może jakieś tańsze będą jeszcze płytki Przecież to legenda BenQ :czytaj: || |
Cytat:
No bo sie waham czy reklamować go czy nie, spróbuje zdobyć jeszcze raz tą płytkę CD-R za 50gr i zrobić wykres i wtedy ocenicie |
Kolegi BenQ jest sprawny. Te dzwięki to pozycjonowanie głowicy lasera... normalne.
A nagrywanie. Po kolei... płytka, wykres i ocenimy. Tanie płytki zostawić dla lepszych napędów :>, nagrywamy wyłącznie na markowych. :spoko: :) |
Ej ludzie co wy robicie, mieliście dyskutować na temat mojego problemu a dyskusja zeszła na chucka norrisa i reklamówkę Kaczyńskiej (dla mnie to wstyd, Kwaśniewska to była klasa). Mniejsza z tym, skupcie się na moim problemie!!
|
Cytat:
:hmm: |
Cytat:
|
Cytat:
Koziołek ofiarny? Na kogo wypadnie na tego bęc? Czy jest w tym jakiś głębszy sens? ??? |
Cytat:
A Pani Prezydentowa z reklamówką, w drodze do samolotu? To jest prawdziwy Chuck :rotfl: |
Cytat:
Przecież nie wszystkich musi bawić to samo Zwłaszcza, że to co obserwuję to zakrawa na głupkowatą tandetę... :bla: :blee: |
Cytat:
Gorzej, możesz dostać z półobrotu :haha: |
Cytat:
Może ktoś mi wytłumaczy, bo jak zawsze żartuję, to chyba powinienem wiedzieć WTF z tym Norrisem? :ysz: Ha? :czytaj: Jest kto chętny? Może być na przykładzie BenQ :taktak: |
VIZZARD a ty zawsze tylko żartujesz. Mój Beneq też pali wszystko .
Nawet komunistów. Benq to taki Chuck Norris wśród nagrywarek |
Cytat:
To każ mu spalić wszystkich komunistów (( To ci uwierzę :tak!: :D |
No jednak sie nie zgodze. Nie ma rzeczy do wszystkiego. Zreszta ja na mojego DW1640 nie narzekam. Pali co mu kaze.
|
Cytat:
:fiu: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:56. |