![]() |
zadna z trzech kart graficznych nie ma wentylatora, chlodzenie pasywne.....
zasilacz sprawdzany.... po wymianie na inny ta sama sytuacja.... @Piterniel - moj GF2 sie rozni od tego drugiego przede wszystkim tym, ze tamten dawal oznaki trupa.... poki nie zmartwychwstal.... :o |
Cytat:
A tak na serio - wiem, że czasem tak się zdarza, że nie jeden element zaczyna stwarzać problemy - jeśli rzeczywiście tak jest - cóż - samo życie i jak to się mówi - "chcesz mieć problemy - kup komputer" :D Pozdrawiam i powodzenia ro29 P.S. Choć czsami posiadanie takich problemów i ich rozwiązywanie może być nawet fajne :) |
W sumie, (jakby powiedziała Kazia Szczuka) najsłabszym ogniwem jest twoja karta graficzna.Reszta nie wygląda najgorzej.No może jeszcze 512 ramu.
|
Cytat:
jutro rano rozbieram złom na kawałki i zaczynam kombinować - jutro giełda komputerowa a w niedzielę elektroniczna.... |
Witam !
Cytat:
Bo nazywanie tego złomem ??? Chyba, że jakaś część sprawia Ci problemy - ale to wtedy ją trzeba wymienić - bo całość to conajmniej dobry komputer. Nagranie płyty to loteria ?? Na tym to przecież nawet DVD będą nagrywać się bez problemu, nie mówiąc już o CD. ;) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
naprawdę ten złom kończy się, nawet nagranie płyty to loteria...a dla fanatyka cdrinfo.pl to tragedia :'( |
Cytat:
|
Cytat:
a w d... z tym kompem, niech jeszcze do netu podziała, trzeba myśleć o nowym :| |
Może to ''super czyszczenie'' dobiło wiatraczek?
A właśnie...Czym czyściłeś wiatraczk?Może jakaś część czyszcząca blokuje wiatraczek? Ja czyszczę pędzelkiem i zawsze sprawdzam czy jakiś włosek nie został na wiatraczku. Rozmontuj dziada, a co się będziesz pie***lił. || |
Cytat:
|
@Ed jak grasz w gry 3D to się przejmuj,jak nie to może zostać jak jest.
|
ja się tu podczepie - stoi mi wiatraczek (maleńki) od GF4 MX 440 MSI i to chyba od bardzo dawna :wow: zero kurzu. dzisiaj zauważyłem, karta chodzi bez problemu....obudowa wiatraczka gorąca oczywiście....i teraz tak - przejmować się, czy działać dalej, aż będzie dobry powód do wymiany grafiki;p
|
Witam!
A zasilacz sprawdzales? Wyglada jakby raz dzialal, raz nie :) |
mialem kiedys tak ze na nowiutkim radeonie komp nie wstawal - poslalem go do servisu i otrzymalem notke zeby mozniej wepchnac do portu agp - wiec upewnijcie sie czy port jest czysty a karcie przemyjcie stuki jakims srodkiem czyszczacym.
|
Czym sie różni twój GF2 od jego 'uszkodzonego' GF2?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:33. |