Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   "Wybrańcy obcych" - nowy serial TV na tvn'ie dla fanów X-files! (https://forum.cdrinfo.pl/f26/wybrancy-obcych-nowy-serial-tv-tvnie-dla-fanow-x-files-63107/)

Desden 04.03.2006 12:40

"Wybrańcy obcych" - nowy serial TV na tvn'ie dla fanów X-files!

Ostatnio oglądałem matrixa2 na tvnie i wczasie reklam była zapowiedz nowego serialu: "Wybrańcy obcych" :D

Cytat:

Serial wyprodukowany przez Stevena Spielberga, składa się z dziesięciu odcinków, z których każdy opowiada o różnych etapach relacji między ludźmi a istotami pozaziemskimi. Całość stanowi fascynującą sagę trzech amerykańskich rodzin usiłujących rozwiązać wielką, międzygalaktyczną zagadkę.
Serial "Wybrańcy obcych" to opowieść o kluczowej roli rodzin Keysów, Crawfordów i Clarke'ów w historii spotkań ludzi z przedstawicielami obcych cywilizacji. "Sądziłem, że serial ten powinien obrazować trzy różne punkty widzenia - mówi Leslie Bohen, scenarzysta. Chciałem pokazać normalną rodzinę, taką jak Keysowie, zmagającą się z pozaziemskimi przśladowcami, a także rodzinę, która nie wierzy w istnienie kosmitów - to Clarke'owie. Ważne były również działania podejmowane przez rząd, dlatego potrzebowałem Crawfordów"...
źródło
strona fanowska

ps.Nie moge się już doczekać :taktak: :spoko:

FatAlbert 04.03.2006 12:44

też widziałem tą reklame też podaczas matrixa w sumie serial możę być fajny trzeba obejrzeć pierwszy odcinek :)

Pawel_k 04.03.2006 21:58

jak bedzie mniej telenowelaty od x-files to czemu nie ;)

ONI patrza :P

Burt 04.03.2006 23:47

Zapowiada się ciekawie.Bedę oglądał. :spoko:

marynarz 05.03.2006 00:44

Czyzby "Taken"? Mialem wszystko na dysku i wywalilem bez ogladania :P Moze sie skusze w tv.

Jabba the Hutt 06.03.2006 01:03

TVN ma refleks szachisty ;). Ale w sumie dobrze ,że wogóle wyświetla. Ech, gdzie te czasy kiedy na TVN mozna było zobaczyć Babylon 5 i Star Trek TNG... A teraz tylko gruba Kasia Cichopek i chuda Ola K. w tańcu oraz idiotyczne telenowele.

epol 06.03.2006 09:44

a kiedy emitowany jest serial?

icemac 06.03.2006 12:13

Cytat:

Napisany przez Jabba the Hutt
TVN ma refleks szachisty ;). Ale w sumie dobrze ,że wogóle wyświetla. Ech, gdzie te czasy kiedy na TVN mozna było zobaczyć Babylon 5 i Star Trek TNG... A teraz tylko gruba Kasia Cichopek i chuda Ola K. w tańcu oraz idiotyczne telenowele.

śwęta prawda :'(

usiasc i plakac, ale dobrze ze jeszcze cos nowego w sklepach sie dostanie :taktak: :fiu:

Desden 06.03.2006 14:10

Cytat:

Napisany przez epol
a kiedy emitowany jest serial?

16 marca jest w źrodłe napisane ;)

epol 06.03.2006 14:51

Cytat:

Napisany przez Desden
16 marca jest w źrodłe napisane ;)

Tak to widzialem, ale nie widzialem, ze okolo 23:30 bedzie emisja :ysz:

Smartek 06.03.2006 15:49

Cytat:

Napisany przez epol
Tak to widzialem, ale nie widzialem, ze okolo 23:30 bedzie emisja :ysz:

omG!
tak pozno?
co oni? powiarowali?
i kto to obejrzy?
chyba bezrobotni :taktak:

ja juz zaopatrzylem sie w 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 10 odcinek :)
brakuje dwoch odcinkow i bedzie calosc..
juz mi przez te wszystkie seriale miejsca na HDD zaczyna brakowac.. i plytki DVD tez sie koncza :|
pozdro ;)

Desden 07.03.2006 00:20

Cytat:

Napisany przez Smartek
omG!
tak pozno?
co oni? powiarowali?

Nie oni jedni ;/
Cytat:

i kto to obejrzy?
chyba bezrobotni :taktak:
I oczywiscie beda opłacac abo, zeby miec tvn :D

kokosSEK 11.03.2006 02:54

Cytat:

Napisany przez Desden
Ostatnio oglądałem matrixa2 na tvnie i wczasie reklam była zapowiedz nowego serialu: "Wybrańcy obcych" :D

źródło
strona fanowska

ps.Nie moge się już doczekać :taktak: :spoko:

Ten serial, to kompletna strata czasu. Pierwsze odcinki jeszcze były niezłe, ale później robi się coraz gorzej, a zakończenie jest koszmarne. No, ale co można oczekiwać po Spielbergu.

Smartek 11.03.2006 09:23

obejrzalem dwa pierwsze odcinki i mnie w ogole nie wciagnal, na razie szkoda mi 1,5h na kolejny, wiec wracam do ogladania 3. sezonu "24" :)
pozdro ;)

joanna-q 04.04.2006 21:33

Do wszystkich miłośników Star Trek'a-The Next Generation:

Cytat:

Napisany przez Jabba the Hutt

Wszystcy fani ST:TNG :
-jeśli chcemy zobaczyć ten wspaniały serial jeszcze raz w telewizji to nie możemy tak poprostu czekać że może jakaś stacja (głównie to TVN lub TVP) go wyemituje ponownie!
-jak nasze "działanie" będzie polegało wyłącznie na siedzeniu z rozłorzonymi rękami to na TNG się nigdy..NIGDY nie doczekamy!!!
A jak mamy działać żeby to przynioslo rezultaty?
-piszmy do tych stacji maile(Ja wchodzę na strony internetowe tych stacji i w opcji KONTAKT pojawia się ich adres mailowy,no i piszę takie tam
blebleble i żeby go-TNG emitowali ponownie) listy,dzwońmy i wszystko co się da(wprost zasypujmy ich tym).
Więc łączmy się w tej 'walce' o nasz ulubiony serial i działajmy już od dziś. Już od teraz.
BOWIEM JEDNOSTKI NIC NIE ZDZIAŁAJĄ, ALE SETKI(a może i do tysięcy by doszło) TAK!!!

- DAMY RADE!
- ALE DAMY RADĘ WSPÓLNIE! :fala:

- WYWALCZYMY STAR TREK'A!

- WYWALCZYMY TNG!!!

- DO DZIEŁA WIĘC!

A oto adresy pod które trzeba pisać:

widzowie@tvn.pl

kontakt@iti.pl - Łukasz Nowodworski,dział współpracy z widzami

widzowie@tvp.pl <widzowie@tvp.pl>

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:59.