![]() |
Duzy problem z BENQ DW1640!!
Ilość załączników: 1
Witam,
Mam problem ze spawarka BENQ na kompie dziewczyny, za cholere nie chce zainstalowac z plyty DVD zadnej gry - ze skopiowaniem np z DVD 6 filmow ma ogromny problem - trwa to okolo 15minut... DMA wlaczone itp - wszystko jest porobione ale np InfoTool pokazuje cos takiego... Nagrywanie na 8x? |
Mialem bios orygianlnie jakis tam stary, zapakowalem WinDWFlaschem BEGB
i zobaczylem jaki jest problem, pozniej wrocilem do BSJB i dalej nic... Co to moze byc? @edit: meczylem sie do tej pory ale dalej nic... |
Ktos cos wkoncu pomoze? Bo juz nie wiem co robic??
|
Cytat:
Powinno coś pomóc. |
Cytat:
DVD z gra... dodaje ze gry dzialaja na moim napedzie i wyraznie z nim cos jest nie tak!! Co wychodzi ze reklamacja? |
Czy Ktos Mi Wkoncu Cos Poradzi????????????????????????
|
pokazuje x8 bo zapewne płyta jest w napędzie.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
@edit Zmienilem tasme na nowa ATA100 i wyglada na to ze cos sie poprawilo, ale poki co nie pali sie tylko SolidBurn - na moim jest OK - co teraz jest zle? |
Qrwa mac!!!!!!!!!!!!!!! Post jest juz tyle dni a ja do tej pory nie mam zadnej sensownej
podpowiedzi co robic!! Widze ze forum spadlo na psy bo nikt nawet nie chce zagladnac do tego tematu i laskawie cokolwiek napisac!! |
nie irytuj sie tak. chetnie bym ci pomogl ale niestety niepotrafie! stalo sie to nagle? moze cos bylo grzebane w systemie?
|
Cytat:
|
Cytat:
^_^ ZbigNieff! A spróbuj się z dziewczyną zamienić starymi... :wow: Co ja gadam?! :niepow: Oczywiście pomyliłem się... Gdyż... Miałem tu na myśli, że... Eeeee... Że zamiencie się napędami :czytaj: :jupi: Odepnij jej taśmę i zasillanie, rozkręć, poluźnij i wyjmij... A swojego Beniamina wysuń od siebie i wsadź jej... :> Zobaczymy co się stanie... :ja_chce: :fiu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:37. |