![]() |
Kurs języka holenderskiego
Poszukuje jakiegoś dobrego, profesjalnego programu do nauki języka holenderskiego.
Nie mogę go nigdzie znaleźć , bo nie znam żednego z nazwy, więc wszelkie wyszukiwarki są dla mnie(w tym momencie) bezużyteczne.Gdybyście podali mi kilka nazw, to może coś z tego będzie. Stukałem w Google, ale znalazłem tylko reklamy szkół i jakieś kursy on-line. Zapytam się jak towarzysz Gierek-Pomożecie? :help: |
a w holandi nie obowiazuje przypadkiem jezyk niemiecki (albo jakas jego odmiana)?
|
Zdecydowanie nie. :nie:
|
Nie ma języka holenderskiego.... w holandii ludzie posługują sie językiem niderlandzkim, choć bez problemu powinienes sie z nimi dogadac po angielsku.
|
z tym angielskim to może być róznie, holendrzy mają koszmarny akcent. przynajmniej ten co znim musiałem współpracować po angielsku gadał prawie tak samo jak po swojemu. z miesiąć się uczyłem jego odmiany angielskiego ||
|
Kiedyś się z czymś takim już spotkałem. Jak mi się przypomni co to było, to dam znać. :hmm:
|
No i jak jakieś propozycje odnośnie mojego pytania. :help:
|
Dobra...
Odwaliłem czarną robotę w googlarce za Ciebie i przy okazji przypomniałem sobie co mi się kiedyś przewinęło przez ręce: LINK Poza tym: - Podręcznik z CD, - inne podręczniki, - kurs 1, - kurs 2. :fiu: |
http://tmm.english.edulang.com/reche...dffc27e30e329f
może tu coś znajdziesz. |
Wielkie dzięki @Morris. :taktak: :spoko:
Thx,( jak tylko mnie odblokuje). Edit.Dzieki @mp666. :spoko: |
Jeszcze jedna przydatna stronka :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:30. |