![]() |
Cytat:
Ale poszukaj jednak jakiegos programu i posprawdzaj - może akurat zadziała i wywalisz ten syf :D |
Cytat:
P.S. Wiecie moze do czego sluzy w menu/albym multimediow/DUCHY w tym katalogu nic nie ma a i usunac oczywiscie tez go nie mozna tak samo jak wgrane dzwonki i tapety od orange, sa ukryte i tylko do odczytu |
Cytat:
|
@Bródka jak masz jakiś program do obsługi Sagema i ma podgląd do wszystkich plików fona to powinieneś wywalić aplikację java o nazwie SynerJ :taktak:
To jest całe "orange menu" :D Jak to wywaliłem w motce v360 i działa o wiele lepiej, ale nie jestem pewny czy na sagemie tez jest taki sam plik :nie: Sprawdź :taktak: :D P.S. Tylko zrób kopię pliku najpierw! |
Sagem MYX6-2 Orange Soft
Witam
Mam kilka pytan moze ktos ma taki telefon i udzieli mi wskazowek 1. Otoz telefon z wgranym softem z orange ma ograniczone funkcje i chodzi wolniej od fabrycznej wersji, wie ktos moze gdzie by znalesc takowy soft oryginalny w internecie ? 2. Zauwazylem ze gdy sie wejdzie do menu i przytrzyma gwiazdke to wychodzi cos w rodzaju menu serwisowego i jest tam zakladka SIM-Lock i pyta o haslo wiec chyba mozna sciagac z tego fona simlocka kodem, jesli tak to moze ktos ma takowy generator poniewaz u mnie w katowicach nikt nie ma mozliwosci sciagniecia sima czy tez wgrania softu Gdy dzwonilem do serwisu sagema to moga wgrac tylko i wylacznie Oragowski soft :( Pozdrawiam |
Cytat:
nie z twojej winy był błąd w umowie, więc byłeś kryty. dziwię się, że po takim potraktowaniu nie kazałeś im s***lać na drzewo... |
To jednak nie musiales czekam 2 miesiecy. uf, dobrze sie sie jakos udalo.
|
Tak podpisalem umowe taka co poprzednio i zaplacilem za telefon tak jak bym podpisywal jako nowy klient a ja juz jestem w orange oid 1998r. ale wazne ze mam telefon i jest ok
|
Witam !
Czyli ostatecznie sprawa się skończyła pozytywnie rozumiem (tzn. nową umowę mogłeś podpisać ?) - dobre i to, ale za stracony czas i nerwy nikt Ci i tak nie zapłaci ;) Pozdrawiam ro29 |
Nie mialem juz ochoty sie odwolywac, z reszta raczej by to juz nic nie dalo, wydali mi telefon w cenie 99zl, ale za to mam ponad 4300 punktow profit i moge sobie kupic akcesoria do telefonu albo zasilic konto prepaid za jakies 300zl
|
Witam !
Czyli Ona sobie myslała, że zniszczy i będzie po sprawie - a Oni jednak nie anulowali ... a teraz czeka na kolejne pisemko ... :wow: Wiesz - z jednej to winne są przepisy w Orange itd. a z drugiej, to widać (według mnie), że mają klienta "gdzieś", bo wiedzą, że podpisał umowę, więc się nie wycofa raczej ... Polska i "papierkowo - biurowa" rzeczywistość ;) Pozdrawiam ro29 |
ro29 dobrze myslisz to byla jej wina i zniszczyla dokumenty bo byla pewna ze w warszawie zrobia to samo czyli anuluja te umowe ale tego nie zrobili a mimo to ze musi mi wydac telefon nie chce tego zrobic bo jak twierdzi musi miec pisemna zgode
|
Witam !
To zaczynam już całej sprawy nie rozumieć :( Skoro kobieta zniszczyła dokumenty, to świadczy, że albo to była jej wina (tzn. jej pomyłka czy coś w tym stylu) - albo sam już nie wiem co ?? Pozdrawiam i życzą powodzenia aby rozwiązało się to jak najszybciej i najlepiej !! ro29 |
Bylem u rzecznika ale kazal pisac pisma i tyle, trwalo by to tygodniami jak nie miesiacami, babka ktora mnie obslugiwala zniszczyla dokumenty, ale w orange w warszawie wszystko jest ok, sprawe skieruje na policje bo teraz juz mi nawet nie chca wydac telefonu za 99zl poniewaz dokumenty zostaly zniszczone powiedzial mi to kierownik tego orange w katowicach, tak sie wkurzylem ze myslalem ze facet ze strachu zacznie krzyczec, trzasl sie jak osika
|
Moge tylko jest juz na wyczerpaniu lekko mowiac i abonament mam wysoki bo 124zl i gdybym podpisal umowe od kwietnia placil bym 50zl a tak jeszcze przez dwa miechy placic bede 124zl
Dzieki za rade nie pomyslalem o tym rzeczniku, jutro z samego rana zadzwonie bo orange totalnie mnie olal kaze czekac i tyle, powiedzieli ze moze byc krocej bo do 20 dni ale tak czy siak placic bede za co najmniej jeden miesiac te 124zl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:14. |