Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   Problem ze SpyBotem (https://forum.cdrinfo.pl/f113/problem-ze-spybotem-63134/)

Nervusisko 05.03.2006 10:56

Problem ze SpyBotem

Mam problem. Mój SpyBot od wczoraj wyszukuje tylko 29 szkodników (wyszukuje, nie znajduje!), a wcześniej szukał ich ponad 35000... Czym to może być spowodowane i co robić?

rycho 05.03.2006 11:03

Cytat:

Napisany przez Nervusisko
Mam problem. Mój SpyBot od wczoraj wyszukuje tylko 29 szkodników (wyszukuje, nie znajduje!), a wcześniej szukał ich ponad 35000... Czym to może być spowodowane i co robić?

:wow: :wow: :wow:
Tylko 29?
Może udate?

Nervusisko 05.03.2006 11:06

Właśnie nie ma żadnych update'ów! Ostatniego update ściągałem przedwczoraj a potem już nic nie było.

Morris 05.03.2006 11:14

Ilość załączników: 1
:hmm: U mnie najświeższy update i wszystko gra:

Nervusisko 05.03.2006 11:15

No to co jest? Może jakiś program blokuje mi SpyBota? Albo jakiś sprytny wirusek :P? Ale AVG mi nic nie znajdywał...

IceManSpy 05.03.2006 11:34

Moze sprobujesz Ad-Aware SE ?? :>

Nervusisko 05.03.2006 11:36

Informatyk mi mówił, że AVG najlepszy, a nie można mieć dwóch antyvirusów, bo podobno się 'gryzą'. Wolę słuchać informatyka, poza tym mój stary się wkurza jak robię coś wbrew woli informatyka :P

gallus 05.03.2006 11:44

Ale AD Aware i Spybot to nie antywirusy, więc można mieć je razem!

artur96 05.03.2006 13:58

Cytat:

Napisany przez gallus
Ale AD Aware i Spybot to nie antywirusy, więc można mieć je razem!

dokładnie ja też mam Ad-Aware razem ze SpyBotem te programy wcale się nie "gryzą" :)

M@X 05.03.2006 14:37

Polecam Spyware Nuker - testujemy go intensywnie ze Smartkiem i okazuje sie niezawody zostawiajac w tyle nawet Ad-Aware!

Smartek 05.03.2006 14:47

Cytat:

Napisany przez M@X
Polecam Spyware Nuker - testujemy go intensywnie ze Smartkiem i okazuje sie niezawody zostawiajac w tyle nawet Ad-Aware!

popieram :spoko:

SN znalazl o ~90 (o ile mnie pamiec nie myli) wiecej syfu niz ad-aware (specjalnie przed pierwszym uruchomieniem przeskanowalem AA!).
pozdro ;)

ed hunter 05.03.2006 14:52

Cytat:

Napisany przez Smartek
popieram :spoko:

SN znalazl o ~90 (o ile mnie pamiec nie myli) wiecej syfu niz ad-aware (specjalnie przed pierwszym uruchomieniem przeskanowalem AA!).
pozdro ;)

ile czasu ten trial działa?

Smartek 05.03.2006 15:14

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ile czasu ten trial działa?

yyy.. jaki trial? :fiu:

nie mam pojecia :nie: ;)

Remix 05.03.2006 15:23

Cytat:

Napisany przez Nervusisko
Informatyk mi mówił, że AVG najlepszy, a nie można mieć dwóch antyvirusów, bo podobno się 'gryzą'. Wolę słuchać informatyka, poza tym mój stary się wkurza jak robię coś wbrew woli informatyka :P

Witam!

Prooooosszzzze... oszczedz nam takiego gadania - widac, ze to dupa, a nie informatyk - nie mozna okreslic jaki antywirus jest najlepszy(wszystko zalezy od potrzeb, zasobow i przeznaczenia), a juz na pewno nie mozna mowic, ze AVG.
Dwa antywirusy gryza sie najczescie wdtedy gdy oba maja aktywny monitor dzialajacy w tle (chociaz to nie jest regula), w innych przypadkach mozna miec nawet kilkanascie jak ktos chce.

Informatyce - tacy jak ten Twoj informatyk - czasmi nie maja pojecia o czym tak naprawde mowia i robia tylko wstyd prawdziwym fachowcom.

Zaznaczam, ze informatykiem nie jestem i do wiedzy, ktora dysponuje nie potrzeba studiow informatycznych.

ps. zmien informatyka lub sam sie doucz.

Morris 06.03.2006 08:16

Nuker jest :spoko:
@Nervusisko - spróbuj odinstalować swojego SpyBota i zainstalować go ponownie.

PS:
Cytat:

Napisany przez Remix
Prooooosszzzze... oszczedz nam takiego gadania - widac, ze to dupa, a nie informatyk

Tylko, że Nervusisko, skoro nie jest obyty w temacie, niekoniecznie zapamiętał wszystko i dokładnie, co informatyk mu powiedział. :>
Do tak kategorycznych ocen innych przydaje się trochę więcej wiedzy... :fiu:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09.