![]() |
Problem ze SpyBotem
Mam problem. Mój SpyBot od wczoraj wyszukuje tylko 29 szkodników (wyszukuje, nie znajduje!), a wcześniej szukał ich ponad 35000... Czym to może być spowodowane i co robić?
|
Cytat:
Tylko 29? Może udate? |
Właśnie nie ma żadnych update'ów! Ostatniego update ściągałem przedwczoraj a potem już nic nie było.
|
Ilość załączników: 1
:hmm: U mnie najświeższy update i wszystko gra:
|
No to co jest? Może jakiś program blokuje mi SpyBota? Albo jakiś sprytny wirusek :P? Ale AVG mi nic nie znajdywał...
|
Moze sprobujesz Ad-Aware SE ?? :>
|
Informatyk mi mówił, że AVG najlepszy, a nie można mieć dwóch antyvirusów, bo podobno się 'gryzą'. Wolę słuchać informatyka, poza tym mój stary się wkurza jak robię coś wbrew woli informatyka :P
|
Ale AD Aware i Spybot to nie antywirusy, więc można mieć je razem!
|
Cytat:
|
Polecam Spyware Nuker - testujemy go intensywnie ze Smartkiem i okazuje sie niezawody zostawiajac w tyle nawet Ad-Aware!
|
Cytat:
SN znalazl o ~90 (o ile mnie pamiec nie myli) wiecej syfu niz ad-aware (specjalnie przed pierwszym uruchomieniem przeskanowalem AA!). pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
nie mam pojecia :nie: ;) |
Cytat:
Prooooosszzzze... oszczedz nam takiego gadania - widac, ze to dupa, a nie informatyk - nie mozna okreslic jaki antywirus jest najlepszy(wszystko zalezy od potrzeb, zasobow i przeznaczenia), a juz na pewno nie mozna mowic, ze AVG. Dwa antywirusy gryza sie najczescie wdtedy gdy oba maja aktywny monitor dzialajacy w tle (chociaz to nie jest regula), w innych przypadkach mozna miec nawet kilkanascie jak ktos chce. Informatyce - tacy jak ten Twoj informatyk - czasmi nie maja pojecia o czym tak naprawde mowia i robia tylko wstyd prawdziwym fachowcom. Zaznaczam, ze informatykiem nie jestem i do wiedzy, ktora dysponuje nie potrzeba studiow informatycznych. ps. zmien informatyka lub sam sie doucz. |
Nuker jest :spoko:
@Nervusisko - spróbuj odinstalować swojego SpyBota i zainstalować go ponownie. PS: Cytat:
Do tak kategorycznych ocen innych przydaje się trochę więcej wiedzy... :fiu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |