![]() |
Jesteś pewien że uzywanie bit comet 0.61 ?
A jakiego bit comet'a można uzywac -chodzi mi o wersje ? |
@Matievoo
Uzywanie Bitcometa jest juz od jakiegos czasu zablokowane na polishtrackerze. Powod: Zbyt duza liczba cheaterow uzywala Bitcometa. |
Mam jeszcze jedno pytanko ,dlaczego na Polish Trakerze nie widać mi, że mam
zewnętrzne ip ? I przez to nie chce mi wysyłać na bit comet 0.61:( Co mam zrobić żeby widziało mi że mam zewnętrzne ip ? |
Cytat:
http://www.osiol.com/lofiversion/index.php/t9.html |
Cytat:
|
najlepszy to taki server
który ma mały ping i dużo udostępina plików i takich szukaj i się do nich podłańczaj |
Cytat:
Ja używam tego bo łatwo się na niego wbić ed2k://|server|213.186.60.106|4661|/ Serwery zaczynające się od 63.x.x.x to są fałszywe serwery. W sumie nie ma znaczenia na jaki serwer się wbijasz (oprócz fałszywych serwerów) ponieważ nie ściągasz z serwerów jeżeli korzystasz z wyszukiwarki Globalny (serwer) to wyszukijesz z kilku serwerów. |
Mam takie pytanie ,na jaki serwer w emule najlepiej się "połączyć" i ściągać ?
|
ja mialem kiedys taki programik (sciagnalem ich nawet kilkanascie-ale kazdy byl taki sam)...ale jedyne co on robil to instalowal trojana w systemie....wic daj sobie spokoj z tym.
|
Cytat:
W emulu nie masz zapisanych ilości wysłanych danych więc nie da się oszukać licznika oraz kolejki |
ale był taki plik który powodował jakby sie bardzo duzo juz wysłało i podmieniał aktualny plik z emula ze się miałomaksymalna liczbę czy cos...
|
Cytat:
Powstały wersje osiołka takie jal LSD itp. które robiłu niedozwolone operacje na kolejkach. tylko póżniej serwery i inne wersje emule zaczeły blokować takie wersje osła. |
Problem z emule ( akcelerator)
Witam.
Słyszałem kiedyś op takim pliku który zwiększa jakis wspólczynnik kolejki i kredyty i dzięki temu szybciej sie sciąga z emule'a . Nie wiecie może skąd go sciagnąc albo jak sie nazywa? Z góry dzięki :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:15. |