![]() |
Skąd mogę ściągnąć Windowsa 2003 Enterprise PL?
Witam.
Skąd mogę pobrać Windowsa 2k3 Enterprise w wersji PL? Gdzie szukałem była, ale tylko ENG :( Chodzi mi oczywiście o wersję trial :) I może mi ktoś jeszcze podać na priv wskazówkę jak tą wersję przerobić na nietrialową (wiecie o co chodzi) :> :help: |
Jak chcesz przerabiać na wersje nie trialową to nie lepiej odrazu zassać full ??? z emule :hmm:
|
eMule odpada, bo mam poblokowane porty i ściągałoby mi to wieki :|
Wiem, że @Zetoxa ma przerobioną wersję trialową na full :> ZNarazie zassam wersję trial ENG ze stronki M$, a później ją przerobię na PL :D Da się tak zrobić? I z pomocą @Zetoxy później na full :) |
Dać się da ale to zajmie więcej niż 700 MB ... dużo więcej samo narzędzie do zmiany jezyka zajmie bagatela 200 pare MB jak nie więcej ....
To może torrent :> albo DC PS. Zaczynam się przekonywać do Kubuntu z KDE 3.5.1 i OpenOffice 2.0 :taktak: |
Ja ściągam od nowa Suse 10.0, ale tym razem przez FlashFXP, bo wcześniej ściągałem przez FF i mi przerwał po ponad połowie :|
Zobaczymy jak będzie chodzić :) |
Suse jak na poczatek spoko :P powoli , powoli ide do przodu :P jak zainstaluej stery do ati tobede z duma mogl powiedzieć ze nie jestem noobem ;)
|
@Oktawian wcześniej miałem Mandrive LE2005 :P
Fakt instalacja sterów nie jest łatwa, ale cóż... |
zaczyna się robić oftopic ||
Suse dobry, ale na dłuższą mete ma za dużo softu co go spowalnia.... aktualizacja na KDE na SuSe sprawia problemy |
Cytat:
gdzie nalezy kupowac gry/programy ale widze, ze kolega tutaj dluzej juz na forum urzeduje :) polecam torrenty, nawet jezeli masz poblokowane porty dawno temu tez mialem poblokowane, ale uparlem sie na pewien program wazacy ponad 2GB.... no i sciagalo sie dwa miechy :P z win2k3 pojdzie szybciej |
@mgit ostatnio wszędzie zaczyna się robić offtopic :D
Wchodzę do tematu "Co sądzicie o sagemie myx6-2", a tam rozmowa o gwarancjach :) Wracając do tematu to skąd zassać ten program spolszczający? @NeoFighter patrzyłem na www.torrentspy.com, ale bardzo mało seedów jest (chyba 3) :| Zetoxa podawał kiedyś adres skąd można zassać PL, ale już nie działa :( A może ma ktoś u siebie i mógłby mi podesłać pocztą-polską? Zapłacę za przesyłkę i płytę oczywiście :) |
Cytat:
|
@Andrzej ok trochę przesadziliśmy :(
Ale tutaj chodzi o triala w wersji pl, aby mi ktos podesłał, bo kluczyk od M$ już dostałem :) |
Cytat:
|
Może zassasz to technologią P2M?
Link na PW jeśli chcesz ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:52. |