![]() |
LG 241040 zawiesza sie podczas nagrywania
płyta EPOX 8KTA3+
2 dyski w raid0 CDR 40x Asus Nero Podczas nagrywania nagrywarka zawiesza się. Max doszło do 33%. |
Dziwne !!! Dziwie sie bo ja mam tez LG 8240B i nie zawiesiła mi się jeszcze ani razu. Przeważnie kopiuje płytki w locie z prędkością 24x. Sprawdz jeszcze na CloneCd czy podobny bedzie motyw. Jak tak to zainstaluj od nowa Nero (możliwe że masz walnięte stery)
.................................................. ............ Pozdrawiam Face OFF |
Mam WinXP PL Prof.
Próbowałem różnych instalacji i programów (EasyCDCreator 5.01, Nero itp.) W innym kompie działa ok! |
Jednak sprawdzonym i moim zdaniem najlepszy system to Win98 SE !! Jesli na innych kompach z winxp działało to znaczy sie , że zostaje ci zobaczyć jak masz podłączony sprzęciorek i tu możliwe że leży przyczyna. Sprawdz podłączenie.
.................................................. ......... Pozdrawiam Face OFF |
mam podobny problem - podczas nagrywania restartuje się system /win XP pro/ - testy nagrywania przechodzą bez problemu - bufor jest cały czas wypełniony w 100%
pod win 98 problem nie występował pzdr rufi |
najlepszy system to Win98 SE !!
co k***a żarty jakieś? bez urazy ale pierwszy udany system M$oftu to Win2k. nie chcę wywoływać wojen, ale nie doradzaj ludziom gówna. sprawdź procedurę testową załogi cdrinfo.pl pozdrawiam PeKa |
sprawdź procedurę testową załogi cdrinfo.pl
ale plama, spalam się, mają 98se, zasugerowałem się screenami z obciążeniem proca, nie zmienia to faktu, że Win98se to *** nie system ... przynajmniej w grafice/dtp. PeKa |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:10. |