![]() |
Mam pytanie o model 165P6S,do tych co go maja, czy naprawde jest glosny(jak CD) ze sie nie da ogladac filmu na dvd?
|
Cytat:
Tylko tam tak niewyraźnie i małymi literkami napisane jest? :pytanie: :D |
A ja mam licencje od NEC na licznowanie :haha: :rotfl:
Każda inna licencja na linczowanie to podróbka :czytaj: :P :bicz: Licencja na Linczowanie NEC Corporation |
Cytat:
Myślisz, że jak masz Plextora albo dwa to już wolno ci linczować? :pytanie: Myślisz, że takie opcje to tylko w PlexToolsie? ??? Bleee :blee: :ph34r: |
Cytat:
|
Jeżeli nagrywarka została zaktualizowana oficjalnym BIOSem producenta, to serwis nie ma prawa jej nie przyjąć. Nie ma znaczenia, która wersja firmware była wgrana na samym początku.
|
Bios został unowocześniony z BS0K chyba lub BS0N
|
Cytat:
Ale BS0Y? Czy ja wiem? :hmm: Trzeba naprawdę ładnie poprosić i przyjść w siateczkowej koszulce, najlepiej z napisem: "KOCHAM SERWIS" :serdusz: || |
Jezeli to orginalny nie modowany bios , to nie maja innego wyjscia :]
|
A czy serwis przyjmie czytnik uaktualniony do wersji BS0Y ??
|
Mógł paść laser odpowiedzialny za DVD. W takim przypadku pomoże tylko serwis.
|
bondzio. mam identyczny problem. jeżeli możesz, odezwij się na gg.
|
Zobacz jakie masz napecia na zasilaczu np programem everest czy speedfan, sprawdz na innym kompie, zainstaluj aspi, jak nic nie pomoze polecam isc do serwisu
|
Mam Problemik Z Nagrywarką Liteon 1633 S
Czy Jest Ktoś Kto Pomoże, Nagywarka Przestała Czytać I Nagrywać Dvd, Czyta Tylko Zwykłe Cd, Jaka Może Być Przyczyna I Jak Temu Zaradzić ?? Sugestie Na Gg 9235276 Z Góry Dzięki
|
Polecam Verbatim i TDK
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21. |