![]() |
Problemy z Fifą 06 na PS2
Mam Swap Shita 3.6 Combo. Nagrałem Fifę 06 z orginalnej wersji. Podczas ładowania się meczu, pasek wczytywania zatrzymuje się na ok 70% i na tym koniec. Czy wymagane są jakieś specjalne fixy itp. żeby odpalic Fifę 06 na PS2 za pomocą SS 3.6 ? Jeśli tak, to czy mógłbym prosić ew. o linka do takiego fixa ?
P.S. Czy Swap Shit 3.6 Combo obsługuje nieorginalne gry z PSXa ? |
Z tego co wyczytałem w sieci to musisz skopiować wszytskie pliki z dvd i jeszcze raz je odbudować wg LBA i powinno byc ok. A co do gier na PSX'a to swap magic nie obsługuje gier z PSX'a, musisz zaopatrzyć się w coś na wzór swap magica tylko dla psx'a (koszt ok 50zł).
|
@szczuru
Zmniejsz podpis :> za duuuuuży. @felixus Fixy do swapa są na PS2NFO.COM, ale ponoć są jakieś problemy z downloadem. Moze spróbuj odpalić przez Zone Loadera. |
szczuru, a jak moge "odbudować wg LBA" ?
|
@felixus, zrób tak jest tutaj opisane:
http://www.cdrinfo.pl/artykuly/PS2cd2dvd/ Pomiń tylko: -Media Check -Dummy Poza tym rób wszytsko tak jak jest opisane. @Berion, Mówisz, masz :D // No :D BTW: Skoro już jesteśmy przy user barach: nadal mi nie wychodzą. "demyt fyng" - dop.Berion Ja tam wole inne metody,ale cuż cel uświęca środki - dop.DD:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:31. |