![]() |
Ulubiony program do nagrywania
Jaki jest wasz ulubiony/najlepszy program do nagrywania?
|
ja uzywam Nero i Clone CD, ale nie wiem czy sa najlepsze, to zalerzy od indywidualnych predyspozycji danej osoby...
|
Ja mam WinOnCd do muzy i progsów i Clona do gier ale jak kolega wcześniej powiedział,to kwestia upodobania i przyzwyczajenia.
Pozdro. :) |
Ja używam Nero (the besciak według mnie), praktycznie z każdą wersją Easy CD Creatora miałem problemy (i na różnych systemach).
Do kopiowania gier używam dwóch programów: CloneCD i BlindWrite Suit Kermit83 |
Clone CD i Nero
|
Clone i WinOnCD3.7!
|
Ja również używam CloneCD, jest absolutnym liderem (do kopiowania). Natomiast jako drugi program, nie za bardzo podzielam zdanie zdecydowanej większości preferującej NERO, ja wolę CD Mate! W najnowszej wersji 2.2.2.5 pod XP chodzi bez zarzutu, co nie do końca mogę powiedzieć o Nero.
Tutaj mam pytanie : Skąd bierze się tak niska popularność CD Mate ??? Testowałem większość programów i uważam, że w niczym nie ustępuje konkurentom ! |
Korzystam z CDClona i Nerona, ale poleciłbym również EasyCreatora CD. Jest bardzo intuicyjny, prosty w obsłudze, kapitalnie kopiuje i tworzy płyty z mp3. Wymaga praktycznie bardzo mało wiedzy na ten temat.
|
CloneCD + Nero.....duet jest OK
|
Moim zdaniem najlepiej wypala sie plytki w Windzie XP i winampie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:05. |