![]() |
Cytat:
:haha: |
szczescia w miłości, zdrowia i pieniędzy ???
|| ja mam wszystko oprocz mnostwa kasy :> |
A ja mam Liteona 160P6S i też nie mam z nim żadnych problemów :nie:
Zgrabny, opływowy, nie za głośny, nagrywa dość dobrze, odtwarza też :czytaj: Support dla bitsettingu, niedrogi, w dwóch wersjach kolorystycznych, dosyć lekki Ma gwarancję, nagrywa CD i DVD :taktak: Czegóż chcież więcej? ??? :mruga: |
Witam
Ja równiez uzywam Neca ND 3540A i nie mam z nim zadnych problemów. Moim zdaniem sa to dobre nagrywarki, poprzednio miałem Samsunga i po jakims czasie przestał nagrywac CD RW. |
najlepiej mieć NECa 4551A i 3 DVD Romy - Toshiba, Liteon i Asus - zawsze któryś przeczyta......no chyba, że się nie da...:|
|| |
Cytat:
|| |
dzieki
|
A ja na twoim miejscu pozostał bym przy NEC-u. To,że trafił do serwisu nie świadczy o nim że jest kiepski. Po prostu każdy napęd ma prawo się zepsuć. Ja mam NEC-a 3520A od roku i wszystko extra działa. Natomiast drugi to BENQ1640 i od samego początku dziwnie się zachowuje. Mój NEC na pewno lepiej wypala płytki od BENQ-a. Teb drugi ma lepszą korekcję błędów i dla tego służy mi do zgrywania, a NEC do wypalania. Do SONY nie mam zaufania. Posiadałem dwie nagrywarki tego producenta i nie byłem z nich zadowolony : DW-D18A i DW-Q30A
P.S. Najlepiej mieć dwa napędy. Jeden do zgrywania, a drugi do wypalania. |
Zainwestuj w BenQ tak jak wiekszosc forum ;) napewno nie pozalujesz!! Np. 1650 lub 1655...
|
przeca napisałem, że na bazie BenQ 1640A i dałem linka do testu SONY DRU-810A.
z tego co zobaczyłem to ma kłopoty z dobrym wypalaniem CD. DVD pali bardzo dobrze. :czytaj: |
a co sądzisz o sony dru810a?
|
to BenQ 1640A więc powinna być dobra :D
http://www.cdfreaks.com/article/238 connclusion - http://www.cdfreaks.com/article/238/9 |
pomóżcie nowemu wybrać sprzęt!!!
kika dni temu odmówił posłuszeństwa nec 3540. zanim mi wymienią potrzebuje nowy palnik. rozważam sony dru810a. co o niej sądzicie? może coś lepszego(dobry odczyt, świetny zapis i wmiare szybki czas reakcji) na tym mi zależy. no i pasowałoby żeby wytrzymała do końca okresu gwarancji a nie 3 miesiące. prosze o szybką odpowiedż bo jutro musze kupić! thx
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:15. |