![]() |
:fiu:
|
Po usunięciu plików przetestuj pod wirtualnym, zanim wypalisz. Tej konkretnej nie sprawdzałem, ale inne gry EA pozwalają na spore modyfikacje i nie przerywają instalacji, mimo zgłaszania przez instalator błędów przy wypakowywaniu plików. Powodzenia.
Pozdrawiam. P.S. Gierka miodzio, lepsza niż pierwsza. |
Dziadek dzieki za informacje masz racje to jest BoME2 juz zdarlem UltraIso teraz tylko czekam az gierka sie sciagnie do konca i bede ja odchudzal z kolei jesli chodzi o zapis DL to szkoda mi wydac 20 zl na plyte :P
pozdrawiam |
Wywal niepotrzebne pliki jezykowe ;p i zmiesci sie na DVD5 ;]
|
Cytat:
pzdr |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
(x) - podajesz wartosc :) z tym ze płyta nie bedzie bootujaca :nie: |
Cytat:
@mmarcin - iso nagra każdy program do nagrywania, przy tej wielkości na jedwarstwową nie wejdzie - albo palisz na DL - albo otwierasz plik w UltraISO (na przykład) i starasz się odchudzić - jeśli to BoME2 - wywal pliki językowe oprócz polskiego i angielskiego, powinieneś znaleźć je bez problemu. Zapisz iso, podmontuj pod virtuala i próbuj - instalator chyba będzie zgłaszał błędy crc, ale powinno pójść - powodzenia. Pozdrawiam. |
no ale obraz zajmuje 5,44GB zmiesci sie na zawyklej plycie dvd?
|
zapomocą programu Alcohol 120% znajdziesz go na
http://www.cdrinfo.pl/download/2245221558 wybierzesz tylko nagraj plik obrazu z meni włożysz płytke i klikniesz zapisz ustaw zapis x 4 jeżeli chcesz aby gra działała |
nagrywanie 5,44 gb
czesc sciagam wlasnie gre i iso zajmuje 5,44 GB ma ktos pojecie jak nagrac to na plytke?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:30. |