![]() |
Dvd+/-rw Dl ???
Czy spotkał się ktoś z takimi nośnikami? Potrzebuje taką płytke, ponieważ robię sobie taką "płytke ratunkową" z wszelkimi możliwymi programami ;) i już zajmuje ponad 6 GB :/ a nie chce tego dzielić na 2 DVD. Przeszukałem wszystkie sklepy w mieście i nic:/
|
Kiedys szukalem w necie i nic wiec chyba tego niema.
|
forum dvd zatwierdzilo juz jakis czas temu dvd-rw dl ale niestety ja nie spotkalem jeszcze takiej plytki (choc tez jakis czas temu szukalem) znalazlem jakies szczatkowe informacje na temat Pionerra ktory podobna mial taka plytke ale nic wiecej nie wiadomo na ten temat
|
Ludzie k.... jak moze byc plytka, skoro wogole takiej technologii PRAKTYCZNIE jeszcze nie ma... na jakiej nagrywarce to nagracie - prosze mi pokazac nagrywarke ktora obsluguje DVD+RW DL.
|
Cytat:
ja bym poszukał płyt DVD-RAM 3 warstwowych :rotfl: ale te wypalają się tylko w mikrofalówkach LG :spoko: :help: |
Cytat:
|
Panowie to ma być poważe forum czy pośmiewisko.
Poważne pytanie - poważna odpowiedź, a nie naśmiewacie się z ludzi. Co Was to obchodzi na czym to nagram, to już mój problem zadałem pytanie o płyte, a nie o nagrywarke :/ |
Magz jak nie ma takich nagrywarek to i nie bedzie takich plyt
|
Cytat:
Spoko, u nas nie ma ;] a może gdzieś daleko już są ;) |
Cytat:
A poza tym - Magz zmniejsz podpis. |
Cytat:
Zmniejszyłem :P Pasuje ? Moge jeszcze zmniejszyć tą fale :P Jak mi powiecie w jakis sposób :D |
czy pasuje to MacGyver kartonikiem musi sprawdzić :taktak:
a tu zasady podpisów - http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=60302 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:12. |