![]() |
zobacz ze caly czas pijesz do mnie, a czy ja napisalem ze odpowiedz jest do ciebie? jesli tego nie zauwazyles, to czas zmieni okulary albo sobie je zalatwic
|
A jakie osoby na forum i niby jakimi wypowiedziami ja obrażam?, komuś coś wciskam? Proszę o przykłady. gotów jestem przeprosić , jeśli cos takiego wystapiło.
Po drugie myślę, że za smarkaty jesteś byś rady mógł mi dawać i do kolegów z podwórka mnie kierować, szukaj kolegów swojej proweniencji i do własnego poziomu dopasuj. Nic co napisałeś nie odnosi się do problemu zawartego w temacie , więc patrz na swoje wypowiedzi , z których wynika .....właściwie co wynika? niech ocenią Ci którzy to przeczytają . Tym razem emotek nie wstawiam, bo może zbyt trudne okaże się przesłanie i podtesty które wnoszą . EOT |
sorry ale twoje wypowiedzi doslownie nic nie wnosza do dyskusji.nikt nie zabrania ci wypowiadania swojego zdania na forum czy gdziekolwiek.a co mnie interesuja twoje emotionikony?moze ty wezmiesz brom albo bron i sobie ulzysz?mnie osobiscie tez nie interesuje co ty robisz, ale wciskanie komus ze cos jest bee jest bezsensu, koleganapisale ze ma problem z tym napedem i ta wersja iosu a ty z odkurzaczem?! jesli nie wiesz co pisac to nie pisz nic.dziecko a siana to daj sobie sam, bo obrazac to mozesz kolegow z podworka a nie inne osoby na forum
|
loki7777 guzik mnie obchodzi co lubisz a co nie lubisz, ale jeśli nie zauważasz mordek przy wypowiedziach lub co gorsze nie wiesz co one znaczyć moga , to się dokształć w tej materii... może co? i w odniesieniu do nich reaguj.
Nie potrafisz na luzie wymieniac pogladów?, to może...bromu zażyj. Nikt tobie nie zarzuca że bzdety piszesz , a może - coż to za problem ? Są potwierdzone testy jakości zapisu napedów LG nie tylko przez Sławka poczynione i generalnie w tych testach napędy LG wypadają gorzej, a nawet źle od innych napedów. Ktoś kogoś namawia że ma LG nie kupować? gdzie? Wyrażenie swego zdania ma do do siebie na każdym forum , że jest prawem , nawet wtedy gdy się z nim nie zgadzasz, więc daj sobie siana z tymi połajankami ok? |
to nie fanatyzm (nie naleze do fanow lg, ale nie lubie takich bzdetnych wypowiedzi), a piszac ze musi miec dobry zasilacz, to tak jak wszystko, co siedzi w kompie z cienkim zasilaczem to nic nie zdzialasz.
|
co za fanatyzm :O
4163B - od dawno wiadomo, że ok. 4167B - okazało się, że musi mieć dobry zasilacz i też ok. |
a ja napisze dupa a nie prawda, to ze ktos inny ma plexa czy benqu i sobie je chwali na podstawie testow nero cd-dvd speed, to nie znaczy ze plyta wypalona na tej nagrywarce jest dobrze wypalona, dlaczego?bo benqu oszukuje nero, to jeden powod, drugi prosze przetestowac plyte wypalona na 4167b w benqu i ocena bedzie ok 97%, wiec mowienie ze nie ma obslugi testow w lg, wynika ze slabej jakosci napedow jest smieszne.nec tez nie mial przez dlugi czas.i nie pisz o 5 minutach lg, bo to nie 5 minut i nietylko 4163b byl i jest dobra nagrywarka, bo inne 4166/4167 i nowsze tez sa dobre, po co komu test kiedy idzie oszukac narzedzie srawdzajace?popatrz na forum i na testy slawka, ktory swego czasu zachwalal benqu pod niebiosa a teraz sam udowadnia ze oszukuje w testach?! gdzie logika?zreszta benqu 1650 juz idealne nie jest
|
Cytat:
:idea: Nawet LG ma prawo do swojego 5 minut :] Cytat:
|
Cytat:
płytka nagrana na tym napędzie przez znajomego. 8x. jest lekko porysowana. jak była nowa miała 97%. test puściłem 16x, bo nie mam czasu :P Załącznik 30164 |
To nie tylko sugeruje don laser poprostu lg juz produkuje zlej jakosci napedy a w testach sprzetu zapis plyt jak ich odczyt nie wychodzi najlepiej szczegolnie w minusach
|
Może nie jest super, hiper ani miód ale wypala conajmniej przyzwoicie.
Rzeczywiście lipa że nie potrafi sprawdzić jakości nagrania, tym bardziej że nie ma się czego wstydzić, wbrew temu co sugeruje Don Laser |
Cytat:
|
No jakoś to mi sie wydaje dziwne że test uruchamiany na starym napędzie LG DVD działa poprawnie i pokazuje prawidłowo stan powierzchni płyty, i wiem czy płytke da się odczytać.
Natomiast na owiele nowszym napędzie i to jeszcze wypalarce LG GSA-4163B prawie zawsze pokazuje że płyty sie nieda odczytać mimo tego że nagrywarka niema najmniejszych problemów z jej odczytem gdy np.: zgrywam pliki z DVD na HD Sorry ale mi sie wydaje że ten napęd musi obsługiwać taki prosty test. Może sie myle, poprosze może link do jakiegoś artykułu albo coś co pomoże mi w zrozumieniu problemu. |
Ten test co wykonujesz to on sprawdza bledy plikow, natomiast test jakosci to test w kotrym mozna zobaczyc jak dobrze plyta sie wypalila, pokazuje te glupoty bo nie potrafi zwracac bledow, poprostu ten naped nie dziala w nero cd-dvd speed i tyle
|
Sorry ale nie podkreśliłem że chodzi mi o test powieszchni (ScanDisc), który moge wykonać każdym napędem radzi z nim sobie nawet moje stare LG DVDROM GDR8160B.
Więc dlaczego LG GSA-4163B A106 w teście pokazuje głupoty? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:33. |