![]() |
WinFast 2000 XP EXPERT - ustawnienia ?
witam...
mala sprawa... proboje nagrywac na tej karcie jak w temacie filmy z telewizji odrazu do avi... no i troche zacina... tzn masa roznych ustawien sam nie wiem jak to ustawic by bylo najlepiej... wiem ze wielu z Was posiada ta karte i czy ktos z Was nagrywa bezposrednio do avi ? bo do mpg2 idzie ladnie itd ale chcialbym nagrywac to wlasnie odrazu do avi... jesli mozecie to napiszcie jakie macie ustawienia... wiem ze joujoujou ma ta karte i cos tam nagrywal... wielka prosba o pomoc i z gory ogromne dzieki :) pozdro |
@Zela u mnie też tnie jak chcę nagrać do avi. Do mpg2 idzie bez problemu. Może trzeba mieć naprawde mocny sprzęt...
|
tzn u mnie na moim sprzecia nagrywa ladnie... ale chodzi o komputer mojego kolegi ma ta sama karte tylko procka slabszego bo ja mam athlona 3.0 64 bit i 1 gb ramu a on ma 2.0 athlona i tyle samo ramu...
takze to chodzi o ustawienia pod jego komputer bo u mnie idzie na standardowych na xvidze jak tylko przelaczylem... @ndy mozesz zrobic screeny czy cos jakie masz ustawienia mpg2 to porownalbym to tak z ciekawosci w sumie... dzieki :) |
Hir ju goł ;)
http://img73.imageshack.us/img73/4649/screen1ff.th.png P.S. Procek: AMD Sempron 2600+ 256MB RAM GeForce 6100 |
Video Quality... 666 ]:>
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:34. |