![]() |
Regulamin - dodanie punktu.
Witam, proponuję dodać punkt do naszego regulaminu który by zabraniał zabieraniu avatarów innym użytkownikom i ustawianiu jako swój własny. Kto pierwszy ten lepszy. Wiem że jest to niepisana zasada każdego forum ale niektórzy nie rozumieją. Dlatego warto jest zamieścić to na piśmie.
|
Cytat:
a nie lepiej sprawić mu :bicz: masz rację zasada nie pisana ale tak powinno być i koleś avatara powinien znienić |
A ja myslalem ze takich rzeczy nie trzeba nikomu wyjasniac,to chyba jasne,niech ja tylko zobacze ze ktos moja czaszunie....:bicz: i w dupsko i w dupsko..........a masz. :bicz:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
nie umie zdobyć zdobyczy sam to kradnie :D :haha: |
eee a co chodzi tak w ogole? ;)
powiadomic kogo trzeba i po sprawie :fiu: |
nie no lol
publiczne obrazki to niech sobie bierze kazdy a mojej wspanialej przyjaciolki (nago) nie mam wlasnie z tego powodu w avacie :P |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
jak ktoś skubnie mojego Eddiego to na pewno nie z publicznych zasobów. na stronie Iron Maiden są 2 takie avatarki, ale jeden malutki a drugi za duży i za ciężki. http://www.ironmaiden.com/downloads/downloads.php
mój jest modowany własnoręcznie, więc można sobie brać, ustawiać na tapecie, ale używać do forum nie pozwalam :nie: :D |
Fakt, tak się po prostu nie robi... | Rozumiem, że ktoś mogł nie widzieć, iż ktoś już ma taki avatarek, ale post pod postem :|
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
:mruga: A co do używania cudzego avataru - taka rzecz nie powinna mieć miejsca. :nie!: |
Nie wiem jak wy (pewnie tak samo) ale ja rozpoznaje część osób właśnie po avatarze (nie czytam nazwy użytkownika, tylko rzut okiem na avatar i wszystko jasne kto nabaźgrał danego posta;))
Takie "pożyczanie" avatara, to tak jakby koles zadał pytanie: "@Indy chyba się nie obrazisz jeśli będe się podpisywał twoją xywką" :) pzdr. |
Cytat:
Co ty inaczej:@Indy chyba sie nie obrazisz, jesli pobzykam sobie twoja dziewczynę? :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |