Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Sunrise with ekwador 2005 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/sunrise-ekwador-2005-a-63541/)

Bartez 17.03.2006 03:32

Myślę, że najwyższy czas zamknąć ten temat. Wszystko, a nawet więcej zostało już powiedziane. To jest wstyd, żeby to się tak ciągnęło i psuło nam atmosferę forum.

W związku z tym, memorando otrzymuje zakaz dostępu do forum na okres 2 tygodni. :banned:

memorando, dajemy Ci czas 2 tygodni na wyjaśnienie WSZYSTKICH, podkreślam WSZYSTKICH spraw finansowych, aukcyjnych itp związanych z użytkownikami tego forum. Nie obchodzi mnie, gdzie jesteś, czy masz to jak zrobić, nic. Tłumaczenie, że nie masz na to czasu absolutnie do mnie nie przemawia. Jeżeli do tego czasu nie wyjaśnisz zaległych kwestii, nie masz po co wracać na forum. Zbyt długo to tolerowaliśmy i nie pozwolimy dłużej na takie postępowanie.

Burt 17.03.2006 01:04

Cytat:

Napisany przez Oktawian89
Memo Twoja glupota poraża !! :|

@Oktawian i tak jesteś dla niego delikatny.Nie chciałem zabierać głosu w tej sprawie , ale po zobaczeniu tego tekstu nie mogłem się powstrzymać aby napisać , że autor takiej wypowiedzi to zwykły cham ,który nie powinien zabierać głosu na tym forum.Dziwię się , że ten cały @memorando nie dostał bana.
Jeśli złamałem regulamin tym postem to przepraszam.

memorando 17.03.2006 00:44

Cytat:

Napisany przez demek
no to slij

mam nadzieję że odczytałes i odpisz jako mozesz na pw. To chyba jest już wyjaśnienie!!!!!!!!!! Koniec tematu.

demek 17.03.2006 00:36

no to slij

memorando 17.03.2006 00:30

Cytat:

Napisany przez demek
zamknac? zamknac to powinni ciebie w odpowiednim miejscu za poszanowanie czyjejs wlasnosci i wspaniale historie nadajace sie na kolejny odcinek w11

Nieznasz sprawy a się wypowiadasz. Za to co zrobiłem, mam już etykietkę, ale łatwo jest rzucić kamieniem. Jedni kradną miliony aby żyć w bogactwie, a drudzy jedzą beton aby tylko oddać wszystko, naprawić swoje błedy spowodowane sytuacją rodzinną nie muszę się Tobie tłumaczyć masz na pw wyjaśnienie i zachowaj to dla siebie mam nadzieję że zrozumiesz!!!!!!!!

Piterniel 17.03.2006 00:30

Cytat:

Napisany przez memorando
Bzdura. Chcę tylko odpocząć, na forum, i nic wiecej. Niechcę z nikim się żreć. I chcę świętego spokoju. Nic więcej!!!!!!

Tutaj chcesz go znalesc, dobre :rotfl:

memorando 17.03.2006 00:27

Cytat:

Napisany przez Oktawian89
No jak to po co wrocił ?!??? Przeciez on sie zmienił nawet plytki chce mi oddać to chyba o czyms swiadczy ? || Memo chce dobrze tylko WY mu utrudniacie powrot na forum ... :(

Bzdura. Chcę tylko odpocząć, na forum, i nic wiecej. Niechcę z nikim się żreć. I chcę świętego spokoju. Nic więcej!!!!!!

demek 17.03.2006 00:24

zamknac? zamknac to powinni ciebie w odpowiednim miejscu za poszanowanie czyjejs wlasnosci i wspaniale historie nadajace sie na kolejny odcinek w11

Oktawian89 17.03.2006 00:22

No jak to po co wrocił ?!??? Przeciez on sie zmienił nawet plytki chce mi oddać to chyba o czyms swiadczy ? || Memo chce dobrze tylko WY mu utrudniacie powrot na forum ... :(

memorando 17.03.2006 00:22

Cytat:

Napisany przez adixo
@memorando - Spadaj nie psuj atmosfery !
wróciłeś żeby znowu kogoś przekręcić ?

Nie! Mam nadzieję że wyjaśniłem sytuację i niechcę się kłócić. Przyznałem rację i chcę ten temat zamknąć.

ynsiwy 17.03.2006 00:21

jako osoba obserwujaca, musze przyznac ze przykro sie robi, ze sa "tacy" ktorzy potrafia zepsuc tak fajna atmosfere na forum :(

adixo 17.03.2006 00:19

@memorando - Spadaj nie psuj atmosfery !
wróciłeś żeby znowu kogoś przekręcić ?

Piterniel 17.03.2006 00:14

Cytat:

hm.... udostępnisz?
Ta, jeszcze Ci doda gratisy :rotfl:
Cytat:

złamanie zasady o netykecie.Po za tym to forum dalej ma chore zasady, są równi równiejsi, na innym forum, nazwy nie podam, takie wyskoki demka się kończą ostrzeżeniem , usunięciem posta, a nawet banem.
Widze, że wnioski wysnuwasz tutaj. Może jakieś wypracowanie pykniesz to każdy sobie poczyta. Jak się nie podoba to nie loguj się tutaj.
Cytat:

Po co ma być forum zaśmiecane?
Może synonim znaczenia tego zdania. Po co się odzywasz?
Cytat:

I oktawian dostanie plytki nie pltinum ale verbatimy.
Na pewno wypije piwo z tej okazji..
Cytat:

Zona mu wysle , jak zamowię i jej dostarczą , wzglednie z mbanku dam przelew na sklep i dostarczą mu do domu.
Może opowiedz jeszcze jaka droga jest do przebycia, ile te płytki waza. Wiesz, jeszcze Tobie nie uwierza
Cytat:

Memo Twoja glupota poraża !!
huh..

memorando 17.03.2006 00:13

Cytat:

Napisany przez demek
memo ty masz chyba zatracone poczucie swiata, normalnosci, wlasnej moralnosci, uczciwosci a przede wszystkim jestes chyba psychicznie chory
oszukales goscia, zawlaszczyles jego pieniadze i ~rok czasu to oddajesz, a teraz mamy ci wyniesc na piedestal? calowac po nogach, ze laskawie chcesz (albo tylko tak piszesz i klamiesz znowu) oddac oktawianowi co jego?
i teraz napisze ostro i chetnie za to odpowiem przed adminami
CHYBA CIE DO KONCA P.O.P.I.E.R.D.O.L.I.L.O !!!!!

Nic takiego niepowiedziałem, przyznałem rację ci i czego chcesz więcej??? Nic nieodpowiadam jak zauważyłeś!!!!! To chyba świadczy że zgadzam się i niczego nie chcę. Zjechałeś mnie miałeś rację, i czego chcesz więcej???? mam ciebie całowac po rękach ??? Przyznanie się do winy oznacza że chcę zamknąć temat gwoli wyjaśnienia nie rok a 6 miesięcy a to jest różnica diametralna. Sorki ale niemam zamiaru wchodzićż w bzdurne dywagacje. Kończę temat. Wystarczająco napisałem. Mea Culpa.

demek 17.03.2006 00:09

memo ty masz chyba zatracone poczucie swiata, normalnosci, wlasnej moralnosci, uczciwosci a przede wszystkim jestes chyba psychicznie chory
oszukales goscia, zawlaszczyles jego pieniadze i ~rok czasu to oddajesz, a teraz mamy ci wyniesc na piedestal? calowac po nogach, ze laskawie chcesz (albo tylko tak piszesz i klamiesz znowu) oddac oktawianowi co jego?
i teraz napisze ostro i chetnie za to odpowiem przed adminami
CHYBA CIE DO KONCA P.O.P.I.E.R.D.O.L.I.L.O !!!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35.