![]() |
Myślę, że najwyższy czas zamknąć ten temat. Wszystko, a nawet więcej zostało już powiedziane. To jest wstyd, żeby to się tak ciągnęło i psuło nam atmosferę forum.
W związku z tym, memorando otrzymuje zakaz dostępu do forum na okres 2 tygodni. :banned: memorando, dajemy Ci czas 2 tygodni na wyjaśnienie WSZYSTKICH, podkreślam WSZYSTKICH spraw finansowych, aukcyjnych itp związanych z użytkownikami tego forum. Nie obchodzi mnie, gdzie jesteś, czy masz to jak zrobić, nic. Tłumaczenie, że nie masz na to czasu absolutnie do mnie nie przemawia. Jeżeli do tego czasu nie wyjaśnisz zaległych kwestii, nie masz po co wracać na forum. Zbyt długo to tolerowaliśmy i nie pozwolimy dłużej na takie postępowanie. |
Cytat:
Jeśli złamałem regulamin tym postem to przepraszam. |
Cytat:
|
no to slij
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zamknac? zamknac to powinni ciebie w odpowiednim miejscu za poszanowanie czyjejs wlasnosci i wspaniale historie nadajace sie na kolejny odcinek w11
|
No jak to po co wrocił ?!??? Przeciez on sie zmienił nawet plytki chce mi oddać to chyba o czyms swiadczy ? || Memo chce dobrze tylko WY mu utrudniacie powrot na forum ... :(
|
Cytat:
|
jako osoba obserwujaca, musze przyznac ze przykro sie robi, ze sa "tacy" ktorzy potrafia zepsuc tak fajna atmosfere na forum :(
|
@memorando - Spadaj nie psuj atmosfery !
wróciłeś żeby znowu kogoś przekręcić ? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
memo ty masz chyba zatracone poczucie swiata, normalnosci, wlasnej moralnosci, uczciwosci a przede wszystkim jestes chyba psychicznie chory
oszukales goscia, zawlaszczyles jego pieniadze i ~rok czasu to oddajesz, a teraz mamy ci wyniesc na piedestal? calowac po nogach, ze laskawie chcesz (albo tylko tak piszesz i klamiesz znowu) oddac oktawianowi co jego? i teraz napisze ostro i chetnie za to odpowiem przed adminami CHYBA CIE DO KONCA P.O.P.I.E.R.D.O.L.I.L.O !!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |