Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   COMBO COB-1H4816! Pomocy (https://forum.cdrinfo.pl/f2/combo-cob-1h4816-pomocy-63551/)

dems 16.03.2006 00:20

COMBO COB-1H4816! Pomocy
 
Mam problem tego typu, ze nagrywarka nie nagrywa mi wogole plyt DVD.
Nero wogole jej nie widzi (przy wyborze nagrywarki jest puste pole)
myslalem ze problem tkwi w nero, ale jakiekolwiek programy do nagrywania robia to samo. Czy moze mi ktos wyjasnic o co biega i jak to naprawc? Bardzo bede wdzeczny. Pozdrawiam

Bródka 16.03.2006 11:30

Napedy COMBO nie nagrywaja plyt DVD jedynie je odczytuja, natomiast nagrywaja plyty cd-r/-rw

dems 16.03.2006 13:09

To jak wyjasnisz to ze normalnie mi nagrywala plyty DVD? Po padzie windowsa przestalo.

nero7 16.03.2006 14:43

a Nero to OEM do tej nagrywarki ?

dems 16.03.2006 14:52

Tak jak pisalem wyzej, nie wina nero, na innych programach do wypalania to samo jest, poprostu jej nie widzi... Wyglada to tak: http://158.75.22.154/~dms/nero.JPG

nero7 16.03.2006 15:06

a Nero to OEM do tej nagrywarki ? Ja wiem jak wyglada screen z Nero kiedy nie widzi napedu...bardziej by mnie interesowalo w takim razie, choc rownie zdawkowe, aczkolwiek pozyteczne okreslenie chociazby wersji Nero...mysle, ze 6 ale co dalej ? Bylo reinstalowane ? Bylo uaktualniane ? Pokazesz nam InfoTool ? Dlaczego to ja ciagne za jezyk wlasciwie ? Przeciez to nie ja powinienem tu zadawac pytania.... :czytaj: Jak ja bede chcial cos zapytac to postaram sie to zrobic jasno. Bardzo prosze o rozwiniecie tematu zatem. :)

icemac 16.03.2006 15:20

@dems

a jakim cudem ten naped 4kusa palil ci plytki DVD ???

skoro parametry to:
COMBO COB-1H4816 (DVD:16x, CD:48x/24x/48x DVD-ROM/CD-RW)

Bródka 16.03.2006 16:11

dems cos tu krecisz jezeli ci nagrywala dvd tak jak mowisz to na 1000% nie jest to combo

dems 16.03.2006 16:24

Hmmm zaraz, wydawalo mi sie ze wypalala, ale skoro tak mowice... Mialem tez druga nagryware DVD ale mi sie zepsula i wlasnie nie pamietam czy ta wypalalem czy tamta, ale skoro tak twierdzicie to pewnie tak jest, dawno nie uzywalem i widocznie o czyms zapomnialem. Dzieki za pomoc.

nero7 16.03.2006 17:23

o ! i nie mozna bylo tak od poczatku ? :D

icemac 16.03.2006 17:26

i problem z glowy :>


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.