![]() |
no ale jesli w tej cenie mozna miec dwa rdzenie to czemu nie ?
|
@demek (do mnie piszesz?)
Je***347;li chodzi o poprzedni***261; konfiguracj***281; to m***281;czy***322;em si***281; na Athlonie 1,4ghz, ale moim zdaniem jak na taki zabytek pi***281;knie wymiata***322; :) wszystko zale***380;y od konfiguracji sprz***281;tu, a to ***380;e d***322;ugo sz***322;o to wcale mi to nie przeszkadza***322;o |
do jakiejkolwiek obrobki to juz dwa rdzenie
nic sie nie stanie jesli bedziemy miec 5fps mniej niz na jednordzeniu i zamiast x800gto2@x850xt pe wez 7600gt |
Cytat:
|
Cytat:
natomiast Cytat:
|
Cytat:
|
@piotr
do tej konfiguracji 400 wystarczy - ale firmowy pozatym warto pomyslec nad [AMD][939] P***322;yta Epox 9NPA+ Ultra szt. 294.26 359.00 - dlaczego? wypadla na xs lepiej niz tanie asusy i abity i bardzo ladnie na niej mozna krecic swoja droga do czego ci komp? |
jakos sobie radze :)
mam jeszcze pytanie co do karty grafiki. ile ma miec pamieci? |
Cytat:
sam juz wole nie eksperymentowac, hehe.. ale i tak mam nadzieje, ze uda mi sie dorwac DFI LanParty i 6800gt z bezglosnym coolerem pozdro ;) |
@Smartek, a co wyr***243;***380;nia Asus'a A8N-E od Abit'a, szczrze powiem ***380;e wszystkie moje poprzednie p***322;yty to by***322;y Gigabyte, ale akurat nie ma nic ciekawego i zdecydowa***322;em si***281; na Abit'a
|
do tego zestawiku wzialbym wlasnie taganika 480W i plyte zmienil mobo na Asus A8N-E
tak to zestawik jest b. podobny do mojego, ktory mam zamiar kupic w maju ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Podłączę się pod temat z racji tego że zmieniam sprzęt i chciałbym poznać wasze zdanie. Sprzęt będzie kupowany w http://www.apollo.pl Do konfiguracji dojdzie jeszcze obudowa + zasilacz i tu mam do was prośbę, jaki zasilacz to uciągnie? czy 400 wystarczy.
|
Witam !
Cytat:
Ja akurat miałem też swego czasu problem z zasilaczem - nie załączał mi komputera - walczyłem z tym długo, nawet wymieniłem kondensatory - i ostatecznie kupiłem nowy i po kłopocie (też tani ;) - 70 zł - FEEL 300W) i jest w porządku. A jednemu koledze też się saplił, ale na szczęście nic za sobą nie pociągnął. Pamiętam też sytuację, że na uczelni wykładowcy spalił się prawie nowy komputer - chyba od zasilacza - ale jak to dokładnie było nie wiem. Pozdrawiam ro29 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:05. |