![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Co do TVP Kultura - jeszcze nigdy dłużej niż 10 minut nie oglądałem tego kanału - prawdę mówiąc spodziewałem się czegoś lepszego - aczkolwiek dobrze, że jest - choć jak się uwzględni, że utrzymywany jest z abonamentu - to mogli by się bardziej postarać ... Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja lubie "TVP Kultura" ;-)!
|
niestety z 85% programu puszczanego przez wszystkie krajowe stacje TV to odm***243;***380;dzaj***261;ca papka dla *****i, 10% to jeszcze bardziej *****ne reklamy i tylko z 5% jest co***347; warte. jedyne co jeszcze mode ogl***261;da***263; bez odruch***243;w wymiotnych i poczucia z*****enia to zagraniczne stacje typu Discovery Chanel itp.
|
Pomysl z prawdziwymi policjantami jest chybiony. Co z tego ze to prawdziwi glinairze? Co to kogo obchodzi? Nie zwalnia ich to z obowiazku chocby podstaw gry aktorskiej. Jednak jak widac dzisiaj kazdy moze grac, ale nie kazdy musi to ogladac. Na szczescie.
A tych, w ktorych graja aktorzy to nie odrozniam, bo sie ich namnozylo. Wiem ze w jednym gra Szyc i po obejrzeniu jedengo odcinka wzielo mnie na wymioty, bo prezentuje taki poziom mniej wiecej jak ten lysy na TVN'ie ;-). Slowem : polskiej policji na ekranie juz dziekujemy. Zarowno tej prawdziwej, jak i udawanej... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jedynie co od czasu do czasu z tego ca***322;ego 'kreminalnego' ***347;wiatka mog***281; ogl***261;da***263;, to w***322;a***347;nie... "Kryminalni" :)
|
widziałem jakiś czas temu w tv jak zwinęli za coś Rutkowskiego i leżał na glebie jak dresiarz a pies się darł na niego jak go skuwał :D :spoko:
edit: o nawet znalazłem newsa o tym :D http://zabrze.naszemiasto.pl/wydarzenia/584259.html |
TVN lubuje si***281; w shitach z SAT1 i RTL. S***261;d, te dwa durne seriale o policjantach s***261; ***380;ywcem zapo***380;yczone od naszych s***261;siad***243;w. Na pewno w licencji jest zapis o takiej samej scenografi, ale ciekawe czy sprawy tam przedstawiane s***261; r***243;wnie***380; niemieckim pomys***322;em.
W11 = K11 Detektywi = Niedrigundkuhnt S***261;du nie znalaz***322;em, ale obstawiam to jako jesienny hit serialowy u Waltera Lessen :D -edit- Czy***380;by ten Lessen to by***322; nasz przebieg***322;y Detektyw- Pose***322; ??? |
Jak juz mowicie o tej pani, to jak ostatnio byla relacja z procesu jakiegos bandziora ktory w mowach koncowych ku zaskoczeniu wszystkich wzial wine na siebie (to bylo tydzien, dwa wczesniej), to w skladzie sedziowskim zauwazylem pania Wesolowska. Nie byla oczywiscie sedzia prowadzacym, ale byla w skladzie glosnego procesu kryminalnego.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:28. |