![]() |
Skoro temat jest jeszcze otwarty :>
To dodam, że można próbować jeszcze programu SlowIT Burrrn! Najnowsza wersja 1.38 powinna już obsługiwać i Sony DW-Q30A || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Ok Bartez, tu sie zgodze, ze na konkretnym modelu mojego kaprysu nie uda sie spełnic
|
Temat powinien być zamknięty, Bartez powiedział wszystko na ten temat.
|
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...7&postcount=16
A jeżeli koniecznie chcesz wolniej i upierasz się, jak to zrobić, to odpowiedź jest krótka: nie da się. Te nagrywarki zostały tak zaprojektowane. |
Zbedne komentarze mnie nie interesuje, jak powyzej. Padło konkretne pytanie i prosze o konkretna odpowiedz. Wiesz jak rozwiazac problem to pisz, nie- to daruj sobie głupie gadki. Mam taki kaprys aby nagrac sobie tak plyte i tyle
Poprzednie posty o na w/w przjerzałem, (nie wszystkie) i konkretnej odpowiedzi nie doszukałem się. Zene-k to wyjasij mi dlaczego plyty nagrane wolniej, rzadko sa nieczytelne dla stacjonarnych odtwarzaczyDVD ? ( lub poprosze link) |
poszukaj starej nagrywarki np. na allegro, która oferuje takie możliwości nagrywania.
|
Trzeba jakimś patykiem przytrzymać płytę w napędzie, tak aby się kręciła wolniej. Wtedy wypalisz x1 lub x2. ;) ||
A tak na poważnie, to palenie dvd x1 lub x2 niczego, powtarzam niczego nie polepsza, a przeważnie raczej pogarsza jakość wypalania. Było o tym na forum, chyba już ze 100 razy :> |
tylko biczem :>, mozesz ewentualnie zastosować przypiekanie żywym ogniem choć Z DOŚWIADCZENIA wiem że laser tego nie zniesie :)
|
No nie:> znowu :sciana:
|
już się zaczynać śmiać, czy za chwilę? :>
:P |
Jak zmusić nag. Dvd do nagrywania z pred. x1, x2
Witam
Prosze o podpowiedz w jaki sposób zmusić wypalarke do nagrania plyty dvd z predkoscia x1, x2. mam Nero, wypalarka sony dw-Q30a. Klopot polega na tym ze po włozeniu płyty do napędu, nie moge ustawic predkosci palenia taka jakbym sobie życzył, mam tylko dwie opcej X6 i x8 ( po włożeniu płyty, a płyt o mniejszej predkosci palenia nie mam). Jesli ktos by sie smiał, po co mi tak wolno, to odpowiadam: z doswiadczenia wiem ze plyta spalona z predkoscia x1,x2 bedzie napewno chodzila w stacjonarnym odtwarzaczu dvd. dziekuje za info i pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:52. |