![]() |
Pare filmów na jedną płyte DVD
Mam 2 filmy dvd na dysku, chciałbym je nagrac na jedną płyte dvd czym to jak to zrobic?
|
DVDShrink, wczytujesz pierwszy film (w trybie re-author przeciągasz film główny na lewą stronę) dalej wczytujesz drugi film (nad tytułami pojawia się ramka i tam należy poszukać drugiego filmu) i robisz tak samo (czyli przeciągasz tytuł główny na lewą stronę) Dalej tylko BACKUP i się tworzy płyta w dwoma filmami ;) Nalezy dodać że tak stworzona płyta nieposiada MENU.
Powodzenia! |
Zapomnijmy o jakości ;)
|
E chyba mnie źle zrozumiałeś chodzi mi o zwykłe dodanie menu i ewentualnie czym to wypali bo mam tylko nero7 żadnej komprescji konwersji itp tylko menu
|
Cytat:
|
Menu mżesz dodać DVDLab Pro lub TMPG DVD Author-em :)
|
DVD Lab Pro za trudny dla mnie w obsłudze a authora nie moge znaleźc, a znasz cos prostego gotowe szablony itp najpiejej po polsku?
|
Cytat:
|
Author ma gotowe szablony i jest bardzo prosty chociaż po angielsku :)
|
spox zrobiłem se menu authorem ale podczas filmu jest cały czas okienko z adresem strony programu:/ da sie to jakoś wyłączyc?
|
ej nikt nie pomoze?
|
Pewnie trzeba meić pełną wersje...
|
A ma ktos linka?
|
Pomoże. Da się wyłączyć wykupując licencję. Bodajże $68.
Ale radzę kupić od razu z pluginem AC3 za $89 - zaoszczędzisz $8 ;) |
robie menu tym programem TMPG DVD Author ale jak wk***322;adam p***322;yte do kina domowego leci pierwszy film na p***322;ycie nie pokazuje sie menu moge jedynia na pilocie wcisn***261;c menu i wtedy jest jak zrobic zeby odrazu sie pojawialo menu na samym poczatku?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:35. |