![]() |
Cytat:
Zauważ, że napisałem emule <--- nie łamie to regulaminu, żaden link nie został podany :) to samo napis rodzynek również nie mówi o jaki rodzynek chodzi ani skąd go zassać :taktak: |
Cytat:
|
ale gdy CloneDVD sobie nie poradzi (a sa takie przypadki i to czesto) polecam jak juz napisalem DVDReMake Pro, lub IfoEdit albo w bramce numer 3 do wyboru masz PCGEdit.
|
Cytat:
|
Mi szczególnie chodzi o usuwanie reklamówek które pojawiają się na początku filmu i nie da się ich przeskoczyć, te programy też to potrafią usunąć?
|
do usuwania wszelkiego rodzaju smieci polecam DVDReMake, w najnowszych wersjach masz juz mozliwosc usuniecia sciezek dzwiekowych jak i tych z napisami, duzym minusem tego programu jest to ze on nie skompresuje ci do DVD5, do tego celu to uzyj Shrinka, CloneDVD2, DVDRebuilder'a.
To by bylo chyba na tyle. |
Cytat:
|
Gdyby każdy miał takie samo zdanie, to smutno było by na świecie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co :> szukajka gryzie ||
18 postów a dalej ignoruje szukajkę. Normalnie jak grochem o ściane można wszystkim (prawie) mówić o szukajce :sciana: Masz ode mnie negatywną reputkę :tak: może to cię czegoś nauczy :fiu: chociaż śmiem wątpić :nie: :ysz: Odnośnie twego problemu: CloneDVD2 <--- najnowsza wersja do usunięcia wszystkiego co zbędne lub DVD Shrink <--- alternatywa CloneDVD2 DVDFab Platynium <--- alternatywa CloneDVD2 i DVd Shrink I niezbędny AnyDVD <--- najlepiej najnowsza wersja do usunięcia zabezpieczenia Do nabycia na emule, lub stronach producenta + rodzynki ogólno dostępne (niektóre są trefne) EDIT MACIEJ był szybszy |
używam DVD Shrink
opis...http://www.divx.howto.pl/index.php?m...page&pageid=48 można także użyć innych narzędzi ... http://www.divx.howto.pl/index.php?m...pages&subid=11 |
Film bez kilku komponentów
Szukam programu który by umożliwił konwersję filmu DVD-9 na DVD-5, ale co bardzo ważne mógłbym nim usunąć jakieś reklamy bądź filmiki poprzedzające, ogólnie dowolny komponent tego typu którego nie chcę.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:35. |