![]() |
VAKOSS DVD-R 8x
Ilość załączników: 1
Płytka Vakoss DVD-R 8x palona na Benq 1640 x4
|
całkiem nieźle jak na taką płytke :)
|
Sam byłem mile zaskoczony, mam jeszcze 5 sztuk zobaczymy jak reszta.
|
Kolejny Vakoss DVD-R 8x palony na Benq 1640 x4, ten trochę gorszy :)
|
Płyta taka jak twoja ale +
|
no a żeby nie było że mało zapełniona,
oto następnia z partii którą kupiłem nagrywają się podobnie wszystkie kóre mają na wewnętrzym pierścieniu napis OTC+88213NB i takie jakby wytłoczenie 214 |
Cholerka żebym jak mógł tak nagrywać na moim Benq'u, narazie to z tą nagrywarką mam same problemy.
(Mam na gwarancji, ale i tak mi nie chcą naprawidź)-co za ludzie :( |
tak samo zg***322;aszaja sie nowe blupopy [takie srebrne] i pal***261; sie bardzo podobnie:)
|
jest dokładnie tak jak napisałeś Yarozelsky
z tym że BULLOPa to jakoś nie trawie a do Vakossa mam sentyment bo mam ok 600 CD wypalonych i śmigają no i te DVD na optodisu też jak widać są niezłe a poniżej test Bullopa palonago x8 z SB żeby nie ta szpileczka PIF, to wynik lebszy niż na verbach |
sorry ***380;e jeszcze jeden po***347;cik ale zapomnia***322;em napisa***263; ***380;e ten bullop
kosztowa***322; mnie jedyne 0,89z***322; w Auchanie a poprzednio testowany Akoss 1,09z***322; ale jednak zostaje przy Akossach na kolka wypalonych - wszystkie niemal identyczne testy |
Cytat:
Działa 2 godziny od napisania posta, nie bój się, nie gryzie. :nie: :mruga: |
Vakoss DVDR+ palony X8, ogólnie za te cene to zarówno Vakossy i Blupopy wypadaja podobnie dobrze z tym że
na moim Necu często lubią sie kaszanić przy ostatnich 200mb,może to wina płyt , a może nagrywarki- nie wiem. pozdrawiam |
Ilość załączników: 2
teraz kolej na -R - nagrywala sie caly czas z predkascia 8x ale wyniki niestety gorsze od "plusów" :/
|
Cytat:
tylko gdzie i za ile? |
Auchan Gda***324;sk - bodaj 1.40 w slimie ale glowy nie dam :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:37. |