![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
czytam, czytam i dochodz***281; do wniosku, ***380;e kto***347; si***281; m***243;g***322; zatru***263;...
Cytat:
http://www.polfakutno.pl/lek.php?id=17 |
znalazles u mnie jeden blad a juz mowisz o kilku..niezly z Ciebie koles poczytaj sobie swoje posty i policz ile Ty robisz tam bledow, za prosty jestes dla mnie i nie chce mi sie juz z Toba prowadzic tej dyskusji ktora i tak do niczego nie prowadzi...nawet jak sie przyznam ze zrobilem 5 bledow i co z tego..kazdy je robi czasami z pospiechu a czasami z nie wiedzy..jak bede robil bledy w kazdym zdaniu to zaczne sie martwic teraz nie mam powodow
|
Witam!
Jeden? Nie bede juz przytaczal Twoich bledow ortograficznych, bo nie mam na to ochoty, kazdy widzi, ze je robisz i nie potrafisz sie do tego przynac starajac sie na sile wyszukiwac bledy u innych. Ja sie przyznaje do swoich literowek, do pisania bez polskich znakow... nie ukrywam tego. Ale staram sie nie popelniac bledow ortograficznych, jak nie jestem pewien jakiegos wyrazu, to sprawdzam go na http://so.pwn.pl/ O ile bledy ortograficzne w trudnych wyrazach mozna jakos wytlumaczyc, o tyle razace bledy w popularnych slowach sa nie do przyjecia! Nie bede tutaj sie wiecej wypowiadal na ten temat, bo to jest bicie piany, a Ty i tak jestes w siebie zapatrzony i pewnie nigdy nie nauczysz sie ortografii. |
kto tu sie osmiesza..znalazles u mnie jeden blad i masz wielka podniete robisz z igly widly
|
Witam!
To nie blad ortograficzny, a literowka, co czesto sie zdarza podczas pisania na klawiaturze... Literowki to nie jest wielki problem i tego akurat sie nie czepiam - jak wiekszaosc juz zdazyla zauwazyc... Nie masz sie co bronic w ten sposob, bo tylko sie osmieszasz... |
Cytat:
|
Witam!
Chyba sobie ze mnie zartujesz... widzisz, ze nie uzywam polkich znakow... Ty tez tego nie robisz, wiec zastanow sie zanim cos napiszesz. Nie uzywanie polskich znakow na Internecie nie jest bledem ortograficznym, a jedynie zabiegeim ulatiwajacym pisanie, co nie znaczy, ze wolno robic bledy nie piszac polskich znakow. Kazdy potrafi odczytac poprawnie napisany tekst bez polskich znakow. Chybiony przyklad podales... |
Cytat:
no a słowo "blad" pisze sie tak BłĄD jak byś chciał wiedzieć |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam!
Wiem wiem, jestem chamski i sie czepiam... ale... Lukash sprawdz dokladnie Twoja prace pod katem bledow ortograficznych, bo same "materjaly*" nie wystarcza. *Dla slabo kumajacych objasniam, ze slowo "materjaly" piszemy MATERIALY - przez "i" No... to teraz sie posypia teksty o czepianiu sie :D |
juz napisalem prace..wiec materjalow juz nie potrzebuje
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |