![]() |
a niechaj b***281;dzie
http://forum.cdrinfo.pl/faq/62831-ja...-napedzie.html |
Ja na przykład obrazy gier "ISO" otwieram winrarem - wypakowuje i bez zbędnej emulacji np. daemonem i wypalania na płytkę po prostu instaluje i działa :spoko:
|
Ro29 - nie no sorki, ale moralizujesz jak ustawiona przedszkolanka ;)
Nikt tu na nikogo nie napad***322;. Crisco dosta***322; odpowiedzi w pierwszych postach, a reszta to troche humoru w odpowiedzi na banalne pytanie, a to jeszcze nikomu nie zaszkodzi***322;o. Troch***281; wi***281;cej luzu :) |
Witam !
Cytat:
Cytat:
A po drugie - może czasem po prostu lepiej pomóc czy choćby wskazać "drogę' niż sugerować, że pytanie jest banalne, a tylko jego autor nie zna odpowiedzi. Podejrzewam także, że znaczna część użytkowników komputerów, a także Internetu nie wie co to obrazy płyt i ISO - choć temat ten jest dość popularny. Pozdrawiam ro29 |
@ro29 przeciez ja jestem wyrozumialy ;)
nie moja wina ze pytanie jest dosc.... no... przecierz sam wiesz... ;) odpowiedz lezy wszedzie dookola tego postu, tematu itd wystarczy tylko popatrzyc |
Cytat:
|
Nie macie racji - pliki *.iso otwiera si***281; w notatniku i zapisuje jako *.iso, natomiast je***347;li si***281; je chce wypali***263; to trzeba je wydrukowa***263; (najlepiej drukarka kolorowa ze wzgl***281;du na dane subkana***322;owe) zwin***261;***263; w skr***281;ta i wypali***263;.
Efekty zale***380;ne od u***380;ytego wype***322;niacza skr***281;ta - gandzia, tabaka, tyto***324;, szmaty... A tak na powa***380;nie otwiera je r***243;wnie***380; winrar. |
Witam !
Cytat:
Cytat:
Trochę więcej tolerancji i wyrozumiałości :) I @mgit - :spoko: za konkretną wypowiedź :) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
A konserwy czym otwieracie ??? ;) :haha:
|
Cytat:
|
hmm.. a może by spróbować otwieraczem?? ???
|| |
ja u siebie iso otwieram 2x lpm :D
|
1. Otworzy***263;/Nagra***263; mo***380;esz Alcoholem 120%, Nero, ...
2. Otworzy***263; Deamon Tools 3. Edytowa***263; UltraISO/WinISO i wiele innych |
prowokacja?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:28. |