![]() |
Komandor Ogame , Konto Premium Do 3000 Roku ! ! !
jak w tytule :czytaj: co Wy na to, ktos wie o co chodzi ?
http://allegro.pl/item93659575_koman...000_roku_.html |
jak na 'do***347;wiadczonego allegrowicza' ilo***347;***263; komentarzy ma raczej skromn***261;.. o ortografii ju***380; nie wspomn***281;..
A co do to jest to nie mam poj***281;cia, ale ja ju***380; z ogame dawno sko***324;czy***322;em. Google znajduje mi jakie***347; dziwne rzeczy.. Mo***380;e na subforum o ogame trzeba by zapyta***263; ;) |
lol :D
ja tez nam taki sposob - wplacic pieniadze na konto ogame i juz mam komandora :) |
Na allegro nonstop jakieś nowe poradniki itp. :|
|
Cytat:
Cytat:
|
Mam ten poradnik od wczoraj :)
Niby działa, ale nie w nieskończoność i do tego trzeba jeszcze zainwestować ok 10zł. Jak ktoś chce to piszcie na priv to podeśle. Odrazu mówie, że nie wysyłam osobom które mają znikomą ilość napisanych postów oraz osobom które się zarejestrują na forum tylko dla tego poradnika. pzdr. =====EDIT===== P.S. Sposoób też działa podobno na BiteFighta i inne tego typu badziewia :) |
hyhy dzieki Eliasz :) :piwo: :spoko:
trzeba bedzie wyprobowac :) |
ja tez poprosze
z ciekawosci :) |
Cytat:
|
wszystkie darmowe gry w ko***324;cu dochodz***261; do tego etapu.
nikt ich nie robi dla samej ideii. a poza tym trzeba za co***347; kupi***263; sprz***281;t, op***322;aci***263; serwery, ***322;***261;cza... |
@andrzejj - juz jakis czas temu ;)
jak zaplacisz, to dostajesz konto komandor, czyli dodatkowe zakladki itd ktore ulatwiaja sterowanie gra |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:47. |