![]() |
Program do edycji filmów
Poszukuje programu do edycjii filmów. A tak konkretniej:
Przeważnie wszystkie seriale zaczynają się od tego żę na początku jest pokazane zdjęcie jakiegoś aktora(ki) i pod tym napisaem jest napisane jak sie nazywają. I włąsnie do tego zmierzam. Chciałbym abyście mi podali linka własnie do takiego programu który umożliwiałby edytowanie takiego czegoś, Dawanie swoich podpisów itp Da się takie coś zrobić , czy nie? Ps. nie wiem czy w dobrym dziale napisałem temat |
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale jeśli chcesz zmieniać istniejące w filmie napisy, to ciężko będzie uzyskać jakiś zadowalający efekt.
Łatwo można dodać nowe elementy do obrazu w edytorach wideo (np. Adobe Premiere, czy Ulead Video Studio) - gorzej z pozbyciem się istniejących. Podpisy, o których mówisz, stanowią integralną część obrazu, tzn. musiałbyś albo usuwać je ręcznie z każdego kadru (25 kl/sek !!!), albo w edytorze zamaskować je jakimś tłem - a to już nie będzie rewelacyjnie wyglądało. Chociaż... możesz próbować ;) |
Albo czy mo***380;na samemu co***347; takiego zrobi***263;? tzn. np. zrobi***263; pocz***261;tek wklei***263; swoje zdj***281;cia i podpisy? Jest mo***380;e do tego jaki***347; program?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:00. |