![]() |
['] ['] [']
|
Panowie z Sejmu s***261; zdrowi jak byki i nie zamierzaj***261; opuszcza***263; tego pado***322;u (9 tys pensji, 10 tys na biuro poselskie plus co***347; za komisje - to tak dla leniwego pos***322;a)
|
Strach pytac kto nastepny...
Stawiam na kogoś z sejmu ![*] |
Jestem fanem "Dziennikow Gwiazdowych" [']
|
Cytat:
|
A ja podziekuje za cos, czego nei wymieniles - za "Planete Lemie" dzieki ktorej w ogole zainteresowalem sie jego literatura. Ten rok jest okropny... Najpierw Marek Perepeczko, potem Hanka Bielicka a teraz Stanislaw Lem... Strach pytac kto nastepny...
|
Strata jest wielka ale dla literatury SF ju***380; nie. Pan Stanis***322;aw dawno ju***380; nie napisa***322; nic typowo SF. Mo***380;na powiedzie***263;,***380;e w tym temacie napisa***322; dla nas ju***380; wszystko. Mimo i***380; czekalismy na taki utw***243;r. On jednak wola***322; filozofi***281;, futurologi***281;. Mo***380;emy wi***281;c tylko podziekowa***263; Mu za to co napisa***322;, wiedz***261;c,ze zamkn***261;***322; ten rozdzia***322;.
|
[*]...
|
niesamowita strata dla :( dla literatury s-f szkoda [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
|
[*] :(
|
wielka strata...
choc osobiscie nie lubie SF,to bardzo go cenilem jako pisarza. wielki i madry czlowiek, ktory staral sie w swoich ksiazkach przemycic trocge mysli filozoficznych... |
[*][']
|
No cóż, stało się nieuniknione...
:smutny: W pamięci jednak długo zostanie. |
[']
|
Przeczytałem kilka książek...[*] :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:32. |