![]() |
Jakie wydarzenie zapadło wam najbardziej w pamięć?
Wiajcie,
Jakie wydarzenie bądź post na forum cdrinfo.pl zapadło wam najbardzej w pamięc Licze na waszą wyobraźnię... |
Niech si***281; zastanowi***281; (niech wyobra***378;nia podziala)... chyba jak zobaczy***322;em Twoj***261; stron***281; internetow***261;, kt***243;r***261; tak nami***281;tnie reklamowa***322;e***347; :mruga: :rotfl:
|
Cytat:
|
i ja twierdze tak samo:D - ale przynajmniej teraz jestes rozpoznawalny
|
Cytat:
|
A teraz zapraszam do Topicu "Wielkie odliczanie". Zaczniemy odlicza***263; czas do momentu, gdy ten temat wyl***261;duje na ***347;mietniku :D
|
Cytat:
co mi zapadło hmm 3 tygodnie temu czekałem o 3 rano na rynku wrocławskim bo koledzy zgłodnieli po bibie i poszli kupic knysze, nie chiałem wejsc do środka bo od tych zpachów chciało mi sie pawiować wiec stałem ponad pół godziny na mrozie i czekałm na te "pyszności" i ogladłam panie które się lansują chodząc w mróz w mini kieckach z odkrytym brzuchem i dekoldem do pępka i nie jest im zimno:\ choć mogłem cos pominąc zwarzywszy na mój stan w jakim tam stałem || |
Cytat:
|
to było aż tak pamiętne(moja strona oczywiście???)
|
jedno***347;***263;c duchem wszystkich user***243;w podczas fizycznego odej***347;cia z tego ***347;wiata naszego kochanego ***347;p.Papie***380;a...[i]
|
hahaha
podoba mi sie okreslenie "lansuja sie" w odniesieniu do tych wlasnie panien...;) |
Cytat:
następnym razem będe bardziej uważny|| dzięki, żee zwróciłeś mi na to uwage ;) |
Cytat:
mi sie po nocach sni, a w szkole mam zamiar na tablicy ogloszen adres przyczepic :) |
taaaa....
widziałem wiele blogów, ale czegoś takiego jak strona czarnego to naprawdę nie mogę sobie przypomnieć :nie: |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:10. |