![]() |
Cytat:
|
Cytat:
no to format c: :> |
Cytat:
To jest taki malutki programik do, który ta sboei działa w tle :) (ale zawsze można go wyłączyć). W trybie awaryjnym nawet nie ma opcji ,aby włączyć hibernacje!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PPM na pulpit -> właściwości -> wygaszacz ekrany -> zasilanie -> zakładka Hibernacja -> zaznaczasz pole włącz hibernacje... |
Cytat:
|
A nie wiecie ,czemu ja nie mogę włączyć hibernacji?? Odinstalowanie Alcoholu nic nie dało (kiedyś to był problem na starym kompie). Mam zainstalowany Windows Inspirat.
Pokazuje jakie mam procesy uruchomione: http://www.icemanspy.cba.pl/process.JPG Miejsca na dysku mam odpowiednio dużo (ok 18GB ;) ) Ogólnie wg. mnie opłaca się mieć w hibernacji i raz na np. tydzień robić uruchom ponownie ,aby odświeżyć system. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
hibernacja natomiast jako zamrozenie czynnosci i ich zrzut do ramu nie zawsze jest wskazany, szczegolnie jesli ma sie malo ramu, oraz bardzo pofragmentowany dysk |
Cytat:
|
w zyciu mariana;)
|
a takie pytanie?!
czy hibernacja może zastępować regularnie zwykle zamknięcie systemu/wyłączenie komputera?
jak myślicie. |
ustawienia w biosie raczej nie powinny byc przyczyna.
Mam dwie windy, jedna do pracy 2000, druga to XP na jednym kompie. systemy sa bez znaczenia jakie. Na 2000 mam podobny problem - ale od zawsze jak dostalem kompa- czyli juz jakies 3 lata, na XP - bez problemu, byl tez drugi 2000 i tez bez problemu. Wydaje mi sie ze jakis sterownik w systemie musi to blokowac - ale jaki:nie: Wiec i ja sie dolaczam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:01. |