![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Myslalem o zrobieniu programu (assembler) ktory umie tylko wypalic gwiazdke i nic wiecej ale nie bardzo moge znalezc potrzebne przerwania. |
nie czytasz newsow sony cz cos tam wprowadza na rynek nagrywarke ktore na niezapisanej czesci plyty bedzie potrafila wypalac rozne obrazki wiec nie potrzeba szukac jest tylko jeden zonk troszku to kosztuje pare ladnych zer tylko za cholere nie moge sobie przypomniec kiedy to bylo na cdrinfo a w archiwum jakos nie znalazlem :)
|
powinien ktos stworzyc program do nagrywania plyt artystycznych.
np. gwiazdki, pierscienie, spirale itd mozna bynawet obrazki wypalac. tylko jak???? papa. |
Cytat:
program mi sięteż podoba tylko braknie wyzwań ./ no chba ze wyłapywanie epigonów co to zabezpieczają soft po kątach :)/ pozdro |
No przecież właśnie o tym pisałem. Jeżeli zaczniesz nagrywać sesję i zrobisz awarię (np. wciskając reset) to uzyskasz to co chciałeś.
pozdrawiam Jacek Szpyrka ps. Sposoby na awarię lepsze od reseta pozostawiam jako ćwiczenie do samodzielnego wykonania. |
Chodzilo mi raczej o cos podobnego jednak nie to ten odstep to ma byc miejsce niezapisane. Juz umiem zrobic te krazki, widac kolejne pierscienie ale niestety sa to zapisane fragmenty a musza byc nietkniete laserem
ps: Mam do was pytanie czy da sie wypalic pol sciezki ? (np tak aby zapisac polowe symetryczna krazka? tak jak go bym zlamam na pol to jedna byla by zapisana tylko a 2 czysta ?) |
Jaj mam taki pomysł jeszcze z czasów kiedy bufferproofa nie było i płytki się waliły jedna za drugą. Otóż nie zawsze trzeba było je wyrzucać do kosza. Jeżeli sesja, którą się nagrywało nie zajmowała całej płytki to można było po awarii nagrać kolejną sesję, a walnięty kawałek wyglądał "pod światło" jak ...
pozdrawiam Jacek Szpyrka |
obar - akurat mialem dziewicza CDRW to sprawdzilem z duzymi przerwami w modzie TAO - a chciales znac wynik
eksperymentu - napisalem. A jak polityka to polityka cOrdat na prezydenta obar na premiera cana na szefa MSW a do UOP-u dalbym niejakiego BLUEMANA - ma chrakter odpowiedni Program wyborczy nastepujacy: 1. Zakazac importu nagrywarek nie kopiujacy SD i innych zabezpieczen 2.1000% clo wwozowe placone przez producenta na oprogramowanie czymkolwiek zabezpieczone |
bgn ja tego nie sprawdziłem..po prostu tak sobie pomyslałem... a co do pomyłki w xywie nie ma sprawy cana zdarza sie .. w koncu o ob. c0rdacie jest ostatnio głośno...tak zaczynali wielcy poitycy///
|
Kiedyś hen dawno był taki lub podobny post.
Poszukajcie, ale to było daaaawno temu. |
do obara. Nie wyjda pierscienie.
Do Grzecha - ma taka plyte, ale zrobila sie przypadkowo w nastepujacy sposob ( ktory tez moze byc przypadkowy) Zrzucalem na podejrzanego LG pliki w trybie multisesyjnym i po pierwszej nie zamknietej sesji chyba nad nagranym juz miejscem uszkodzil sie lekko nosnik ( mala ledwie widoczna ryska). Moj wion zaczal wydziwiac przy imporcie sesji ale cos tam wczytal. Po wgraniu drugiej sesji jest miedzy nimi widoczny odstep ( pierscien). Plyta sie czyta. |
a feee ;) ładnie się to tak nabijać z niewinnej pomyłki? :)
pozdro |
Łuuuuuuuuuuu!
To jaaaaaaaaa! Włączysz radio - ja! Włączysz kompa - ja! Buaaaahhhhaaaaaaahhhhaaaa ! P.S. Mam nadzieję, że nie za bardzo Cię zdominowałem, cana ? ;););) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:43. |