![]() |
|
Cytat:
|
Witam !
Tak przez przypadek to zobaczyłem - to chyba też Prima Aprilis - ale może i nie ...:D http://ogloszenia.epoznan.pl/index.p...tion=list&id=3 :haha: Pozdrawiam ro29 |
O jeeeezuuu...
Prawie 10 nowych dzialow Dwukolorowe kropy Wszyscy administratorami, cool Dzisiaj Prima Aprillis Glowa mi peka po wczorajszym Agropolu... Ide spac bo teraz tego wszystkiego nie ograniam... |
Cytat:
PS: A Ty już zrobiłeś upgrade swojemu Emperorowi? 1.04 to idealny dzień... || |
Chcialbym z tego miejsca podziekowac mamie, tacie, oraz Wam drodzy uzytkownicy ze glosowaliscie na mnie, i zostalem adminem. Dziekuje...
:) :) :) :) :) :) :) :) |
Witam !
Mnie z godzinę temu nabrał Ojciec - więc już dobrze wiem, że jest ten dzień ... Co prawda jak wszedłem na Forum i zobaczyłem nowe działy to w pierwszej chwili w to ... uwierzyłem !!! (nie spodziewałem się, że żarty posuną się tak daleko :haha: ). No ale po kilku minutach poszukiwać wreszcie ktoś mnie wyprowadził z błędu ... A najbardziej z tych żartów podoba mi się awans wszystkich :haha: Pozdrawiam i życzę miłego dnia !! ro29 |
Morris, kombonowa***322;e***347; co***347; ze swoim forum, stwierdzili ***380;e nieudolnie to dali Ci Administratora tutaj :D
Przyszed***322;***281;***347; na gotowe. |
mysle ze to memorando tak namieszal :>
i pewnie sobie dal funkcje "B***243;g" |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wow nawet nie wieidz***261;***322;em kiedy mnie awansowali na admina || ...
Ca***322;kowicie zapomnia***322;em ze dzisaj pryma aprylis :| |
Cytat:
Teraz rządzi "Boys"! Hip-hopowy remake "Chłopa z Mazur" wspina się na szczyty brytyjskich list przebojów! :peace: |
@joujoujou skoro to ty to na dowód stwórz w dziale kąciki Fan Club Szazy:D
|
Cytat:
Skromność to podstawa :rotfl: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:47. |