![]() |
[INFO] GodFather - chodzi bez problemow
Wlasnie otrzymalem do potestowania kopie bezpieczenstwa z GodFatherem. No slicznie chodzi. Obraz z Alcohola, wykryte zabezpieczenie to SecureDisc. SD4 Hider dziala wspaniale i nie potrzeba zadnych "slodyczy'.:spoko:
|
i ???
|
No i?
:ja_chce: |
No ze sie latwo dosc robi kopie :) i nie trza mocno kombinowac przy backupowaniu gry legalnie zakupionej ....i jakim narzedziem ominoac zabezpieczenie.
Jesli nie warto tego pisac to wywalcie do KOSZA/ARCHIWUM ... |
Cytat:
:pisze: Czekamy na szczeg***243;***322;y! :ja_chce: |
no wlasnie wyjasnij mi to mrnikt plis moje gg 1151574 albo napisz na forum
|
forum jest od dzielenia sie :P wal tutaj na OT :P
|
Z pierwszego postu wynika, ***380;e @mrnikt nie zrobi***322; kopii tej gry, tylko uruchomi***322; j***261; z nap***281;du wirtualnego :)
|
Tak to dzialalo do poczatku... Caly czas czekamy tylko na dzialajacy slodzik. Paranoja jest, ze grupa iND za swoje wydanie, na ktorym grac sie nie da do dzis nie dsotala nuke'a! Przeciez tam sie nei da ani wysiadac z samochodu, ani porzadnie sterowac! Skandal, ta scena schodzi na psy...
|
Nein meine Freunde. Keine Slodzik :) ... poprostu dwa pliki .. i dziala :) slodzika nie stwierdzono .. no chyba zo kolezka, ktory podrzucil mi stuff do testowania wsadzil tam juz oslodzone exe.... az sie zdziwilem :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16. |