![]() |
spolszczenie
Czesc
Bardzo prosze o podpowiedz: w jaki sposob zainstalowac pliki spolszczajace Nero B. Posiadam wersje 5.5.5.2 OEM zamieszczona w Chipie z ub. r. Waldek |
http://www.cdrinfo.pl/ dział - Software - Nero Burning ROM - najnowsza wersja
i wszystkie dodatki |
Nie !!! No naprawde to są żarty :( Ludzie potrafią wejść na fotum CDRinfo.pl a nie umieją na tej samej witrynie znaleźć tego co szukają. Ludzie troszeczke więcej zainteresowania !!! Czy tak trudno torszeczke poczytac na w/w stronce ? Tu wszystko jest opisan, ale poco troszeczke poczytać jak można zamieścić pytanie na forum !!
.................................................. ............................. Pozdrawiam Face OFF |
ludzie potrafią i troszeczkę więcej i wykazują trochę zainteresowania - co najlepszym dowodem jest moje pytanie. Otóż rzecz w tym, że po ściągnięciu, rozpakowaniu i wgraniu polecanych plików - toto nie chodzi. Rozumiesz teraz ?!
Waldek |
Hmm a to ciekawe :) jakoś innym chodzi a tobie nie. Widocznie nie zrobiłeś wszystkiego tak jak powinieneś, zrób wszystkie czynności od nowa ale starannie :) A tak na marginesie to polecam ci NERO 5.5.7.2 z nakładką polską !!
.................................................. ................... Pozdrawiam Face OFF Ps. Nie obrażaj się za te słowa ale naprawde robisz z siebie LAMERA zadając takie pytanie na forum, poczytaj uważnie na www.cdrinfo.pl a pozniej weź się za podmianke. |
nie obrażam się na Twoje słowa
i dziękują za odpowiedź. A z kompami tak bywa - jednym chodzi innym zaś nie |
przepraszam za poprzednią niepełną odpowiedź. Otóż jednym program dobrze chodzi a innym nie, być może zależy to od mojej wiedzy, a być może od konfiguracji systemu z pozostałymi programami. Chętnie czytam cdrinfo - jest tu mnóstwo świetnej roboty. Nie ściągnę najnowszej wersji Nero - to jest 11 mega a ja siedzę na modemie. Dzięki, życzę miłego dnia
Waldek |
sprubój o 5 rano powinieneś ściągnąć dużo szybciej
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |