![]() |
problem z nagrywaniem muzy....
witam...mam taki problem nagrywan komus muze z neta kjako pliki mp3 potem je konwertuje na format zrozumialy dla stacjonarnego cd i nqagrywam na plyte...
i ta osoba mowi ze nie wszystkie plyty chca byc czytane przez jej sprzet na jdnych slychac dobrze na innych tak jak by muza byla puszczana w tunelu..wszystkie nagrywam tak samo czy to ze niektore sa dziadoskie u niej pomimo tego ze na moim stacjonarnym cd ida bez problemowo zalezec moze od jakosci plyt na jakich nagrywam a moze jakies inne czynniki...dzieki... |
Na jakich plytach nagrywales, z jaka predkoscia i w jakiej wersji nero ?
|
Cytat:
ta plyta chodzi u mnie a nie chce chodzic u nich mysle ze problem zachodzi w ich stacjonarnym cd.. |
Tez moze zalerzec od stacjonarnych cd, ale glownie od typu plyty czyli jakiego producenta i z jaka predkoscia nagrales ta plyte
|
Cytat:
|
Po pierwsze nagraj na firmowej Verbatim np SuperAZO i audio nagrywa sie najlepiej z predkoscia 16x no maks 24x ale nie wiecej szczegolnie na takiej plytce jak mediatech
|
Ja proponuj***281; u***380;y***263; programu Feurio! do takiej konwersji, wyniki zawsze ***347;wietne. :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:20. |