![]() |
problem z wypalarą Lite-ON!!!
ema
mam nagrywarke lite-on dvdrw sohw-1653s i chcialbym sie dowiedziec jak mozna nagrywac wolniej niz 4x. Sciagnalem nawet speedmoda ( !LiteOn SOHW-1653S [CS09] Speed-Mod ) i alcohol 12% wywala bledy gdy chce nagrywac z 2.3x, tzn wystaepuje blad z ladowaniem obrazu plyty... Nie spawdzalem jeszcze czy moze zle zgralem obraz plyty, ale watpie w to bo robilem to tez alcoholem120%. moze ktos cos cokolwiek pomoc? sorry jak byl juz taki temat:/ |
Juz przechodzi***322;em ten temat z kolega i efekt by***322; taki, ***380;e rok temu gdy kupowa***322; w***322;asnie Lite-on'a by***322; z***322;y ze niemoze wypalac ponizej x4.
Oczywiscie probowal roznych bios***243;w i nic, plytki trafia***322;y do smietasa i stwierdzi***322; ze ta wypalara jest do d***. Zaden bios nie da***322; rady wapalic x2(i nizej) gre na ps2. Wiec doradzi***322;em mu ***380;eby wymieni***322; go puki ma na gwarancji na LG 4163B i do dzisiaj jest zadowolony z tego modelu,chula az mi***322;o bez zadnych widziawianek z biosami. Wi***281;c cu***380; albo wypalaj x4 albo wymien go lub poszukaj jakiegos dobrego biosa(jesli istnieje) - nic innego dobrego nie ma na ten problem... |
Cytat:
Ja mam LITE-ON`a sohw-1633s i wypalam płytki na PS2 z prędkością x4. Wypalam na TDK DVD-R i wszystkio chodzi bez najmniejszego problemu. Może jest tu problem ze złym rozpakowaniem obrazu ?? :spoko: |
Cytat:
|
tzn? mozecie to jakos rozwinac?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tego wątku wolałbym nie poruszać z wiadomych względów. |
Cytat:
a no tak, zapomnialem o tym... ;) btw. dla nowego uzytkownika forum wiadome wzgledy sa jasne :rotfl: dzieki za pomoc buziii |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |