![]() |
overburning i jakie plyty
Mam pytanie odnosnie nadpalania. Chce nagrac Star wars Episode 6 jednak zajmuje on 713 MB. Platinium nie chce tego przyjac. Moze macie jakis pomysl jaki nosnik zastosowac. Nagrywam na teac w58 wiec overburning posiadam.
Z gory dzieki za szybka odpowiedz. Sobi |
Na pewno na BASF 80 min zmiesci sie (max mozna 82:12)
|
Na VERBATIM Data Life Crystal 700 MB też zmieścisz.
|
a ja ci polecam takie tanie plytki LEAD DATA napisze dokladnie tak jak na nich:
LEAD DATA CD-R recordable compact disc 80 min 700-730 MB Silver Blue Professional Jak to zobaczylem to pomyslalem ze w gumki se leca ale kupilem dwie na probe no i co ??? oto uzyskana z nero cd speed maksymalna dlugosc nosnika 83:07:05 co daje 730,527 MB jak na razie wypalilem na takiej 712 MB ale za chwile sprobuje wcisnac film 723 MB jak sie uda to dam znac |
mam NERO 5.5.7.2 pod XP nagrywam CD a dlugosci filmow 749MB max , OB mam ustawione na 92:30..
|
i jeszcze na jakich plytach, tylko AKOSS ( jak dostane) i TDK....700MB, a i wszystko dziala, bo ogladam filmy..:-)
|
Silver Circle - spokojnie wchodzi 730MB...
|
wedlug obietnicy nagralem 724mb na koniec wyskoczyl blad niemozliwosci zakonczenia dao :) ale kto by sie tym przejmowal :) filmik chodzi od poczatku do konca bez problemu teraz zarzucam 715 MB juz spokojniej :) ale kusi mnie sprobowac wrzucic full czyli 730 MB heh no to by wtedy sie dzialo :)) chyba by mi laser z boku plyty wypalal :)) po kancie
|
Jestem jeszcze nowy w tych sprawach ale znalazlem (pewnie jak wszyscy) cos takiego jak "Overburning test" w nero cd speed tam mozesz sprawdzic o ile mozesz nadpalic cd.
|
Jestem jeszcze nowy w tych sprawach ale znalazlem (pewnie jak wszyscy) cos takiego jak "Overburning test" w nero cd speed tam mozesz sprawdzic o ile mozesz nadpalic cd. ( na platinum 80 wyszlo mi ze zmiesci sie jakies 88 minut).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:01. |