![]() |
problem pytanie
hej jestem tu nowa... i wlasnie mam pytanko bo znalazlam to forum wydalo mi sie baaardzo fajne i mam nadzieje ze ktos mi pomoze... otoz chcialbym zapytac jak i czy w ogole da sie przerobic zwykla gre na PC na PS2... jezeli jest to mozliwe to jakim programem jakis opis... no i w ogole... bo akurat jesli o to chodzi to jestem "zielona" totalnie...
z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi i pomoc pozdrawiam |
A no da si***281;.... ale nie domowymi sposobami ||
Ponadto witam na forum :piwo: |
Cytat:
Cytat:
Innymi słowy: zapomnij. Witamy na forum. |
mgit co to znaczy domowe sposoby hmm???
eh no szkoda jezeli sie nie da... kurcze a juz myslalam ze cos z tego bedzie... a to jezeli sie nie da to moze ktos zna jakies forum na ktorym mozna sciagnac czy cos gry na ps2... w tej chwili chodzi mi o taka gierke rapal pro fishing bo sciagnelam ja na kompa i myslalam ze da sie przerobic jakos zeby dzialala na ps2... no ale teraz widze ze to raczej "nierealne"... pozdrawiam... P.S. Rowniez witam wszytkich mam naidzje ze bedzie milo:) |
Cytat:
Cytat:
Ale poważnie: Nie tolerujemy piractwa, dlatego prosiłbym nie pytać o takie rzeczy, nie pisać skąd jak itd... zassałaś. Temat tabu :> PS: "Gry rybackie" są też na PS2, ale najlepiej samemu wyjechać w plener z wędką. Póki co żadnagra nie jest w stanie oddać feelingu temu towarzyszącemu. :taktak: |
Cytat:
Nie s***261; to oczywi***347;cie jakie***347; spore mozliwosci, ale zawsze co***347; ;) |
Raczej o przerobieniu gry zapomnij. To jest nieco skomplikowane i grozi poważnym uszkodzeniem układu nerwowego..
witamy na forum :) |
Cytat:
2.Ponieważ jesteś nowa, sugeruję w tytule posta podać skrót problemu. Tytuł "help", "pytanie", "problem" niewiele wnosi. Pozdrawiam |
// OFFTOP
Cytat:
|
Taki temat juz by***322;:):)
|
Cytat:
|
witam mam pytanie zeby bgrac na xboxie konsola musi miec dysk czy nie ?? prosze o odp na gg 8944104
|
@m1ke, po to jets forum ***380;eby dopowiadac na forum a nie na gg. A co do pytania to dysk jets wymagany (wszak jest fabrycznie wmontowany) cho***263; mog***281; si***281; myli***263;.
|
Cytat:
Tylko co to ma wspólnego z tym tematem ??? Nie róbmy bałaganu, podzielę dyskusję :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:39. |