andrzejj9 |
03.04.2006 16:20 |
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Akurat nie zgodzę się z przedmówcami - instrukcja zazwyczaj się mniej lub bardzie - ale jednak przydaje - nawet jeśli obsługa jest intuicyjna. Nie trzeba wtedy do wielu spraw samemu dochodzić, a co gorsza - czasem bez instrukcji o niektórych nawet się nie wie lub dowiaduje po tygodniach czy miesiącach ...
Dla mnie DOBRA instrukcja to podstawa. Niestety - dziś często są z tym problemy ...
Pozdrawiam
ro29
|
Tu się z tobą zgodzę, chociaż olbrzymią zaletą każdego sprzętu, jest właśnie intuicyjna obsługa. Ja nie jestem jakimś przeciwnikiem czytania instrukcji, ale w przypadku IRivera po prostu nie była mi potrzebna. Wszystko było tak logiczne i jasne, że nie było żadnych wątpliwości :)
No, chyba, że kiedyś jednak do tej instrukcji zajrzę i okaże się, że odtwarzacz ma kupę funkcji, o których nie wiem ;)
Ale instrukcje czasami są potrzebne. Do dziś nie wiem, jak ustawić kilka interesujących mnie funkcji w moim telefonie (Motorola E398) i nie raz czytałem w tym celu instrukcję. Ale co z tego, skoro napisane są w niej tylko rzeczy tak oczywiste, że i dwulatek bez niej sobie poradzi, a te, które rzeczywiście mogą przyspożyć trudności, już jakoś nie.. Może ci, którzy ją pisali, też tego nie weidzieli...
|