![]() |
Plytki z czarnym nosnikiem-prosba o opinie
Czesc
Ostatnio w sklepach coraz wiecej cd-r o czarnym spodzie(Esperanza,Dysan itd.). Czy faktycznie sa lepsze od innych ? Czy to tylko taki bajer handlowy... Jak sie sprawuja w nagrywaniu plikow audio? pozdr. Krzysiek |
Ten czarny to mocny czerwony (przynajmniej Samsung 16X).
Pozdrawiam |
podobno sa trwalsze ale po tym jak dwie pod rzad kumplowi sie sypnely to podziekowalem i nawet nie kupilem do testowania :)
|
Zapis i odczyt spoko. Ale ja raczej nie mam problemu z żadnym gatunkiem płyt więc nie kupuję bo jednak są trochę droższe niż inne. Słyszałem że gry z PSX chodzą na czarnych płytach bez przeróbki konsoli... Coś mi się w to nie chce wierzyć ale może ktoś to sprawdzi... Tylko skąd wytrzasnąć nieprzerobioną konsolę :)
|
ja ich uzywam do nagrywania waznych danych gdyz ta plyta moze byc porysowana bardziej niz zwykle i da sie ja i tak odczytac nagrywam na czarnych esperanzach 700mb 2-16X
|
Jesli nagrywasz na esperanzach wazne pliki czy cos tam innego, to nawet czarny spod Tobie nie pomoze TOZ to najzwyklejszy shit, zreszta jak wszystkie plyty z tej firmy. Lepiej kup sobie dysany
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:53. |