![]() |
No downgrade z 2.50 na 2.60 to :spoko: heh...
Ale poważnie: Scena PSP rozwija się bardzo, ale to bardzo dynamicznie. Nie śledzę jej dzień za dniem (nie mam PSP) i z tego co ja wiem to jest exploicik wykorzystujący GTA. Jak to działa tego do końca nie wiem, ale szczerze wątpię żeby można było downgradować. Conajwyżej emulacja 1.5, ale też chyba są problemy z progami, które wymagają dostępu do kernela. Są już przecież modchipy (narazie tylko dual bios), więc... ktoś mógłby przetestować :D @loki7777 Jak masz odpowiednio silny strumień moczu to i wiatr nie przeszkodzi ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Kod:
http://forum.cdrinfo.pl/konsole/61625-jak-wgraae-gry-2.htmlKod:
Z 2.x nie zrobisz ŻADNEGO downgrade'u |
Cytat:
do 2.60 puzniej wkładasz orginalna umd z gta.lc. i robisz downgrad do 1.50:spoko: a nieda sie to szczac pod wiatr|| a jak masz problemy:help: to poszukaj w google.pl a napewno znajdziesz:czytaj: pozdro.......psp:respekt: |
Cytat:
Więc osoby co kupiły psp będą zmuszone do grania na oryginałach. |
Przepisy sobie, a życie sobie. Zrób dym w tym empiku, być może zmiękną.
PS: Rozumiem, że poprzedni post napisałeś "pod wpływem emocji"... |
Cytat:
Przykład: "maja mi oddac nowe psp albo kase wiesniaaki. jak myslicie" ALBO: "maja mi oddac nowe psp albo kase. wiesniaaki jak myslicie" :mruga: |
Cytat:
|
Gwarancja obejmnie czytnik (jeśli jest niesprawny). Do trzech (a może 5? nie pamiętam już) dead/hot pikseli na wyświetlaczu Sony nie uwzględnia reklamacji.
|
Nie pisz posta pod postem :D
Oddaj na gwarancj***281;, bo te martwe piksele mog***261; si***281; powiela***263; :D Nowego od r***281;ki raczej Ci nie dadz***261; :P |
Oddaj na gwarancje?
|
ratunkuuuuuuuuuuuuuuu
|
witajcie mam psp i nieczyta dysków umd wogle
;) witajcie kupiłem psp w empiku 29.lipca dzis mam 30.lipca bateria była rozładowana zajezdzam do domu włanczam psp i nie czyta umd niewiem czemu mam soft 2.50 i na wyswietlaczu załuwarzyłem 3 martwe pixele swieca na biało piszcie na moje gg 1884187 pozdrawiam co z tym poczac postanowiłem oddac na gwarancje czy moge liczyc na nowe psp albo ze dostane nowe od reki.piszcie co to moze byc.:help:
|
@laniec, ***380;eby kopie odtwa***380;a***263; musisz wgra***263; NI***379;SZ***260; wersje. Poszukaj na forum ( w tym dzile) tematu "Downgrane PSP z 1.5x/2.00 do 1.50" i postepuj wg. instrukcji.
|
hej!!!ja mam wersje 2.0. czy jest szansa zeby wgrac wyzsza wersje i to taka zebym mogl kopie gierek odtwarzac??jezeli tak to jak zmienic oprogramowanie?
pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:24. |