![]() |
Cytat:
CD pamietam , że były bardzo cenione , ale DVD nie są najlepsze... Ale jeśli chodzi o moją konsolkę to chodzą bezp problemu. |
Hmm zalezy czy mówimy o CD czy DVD - te platinumki ||
|
Nie są złe :) Na pewno po stokroć lepsze niźli Esperanza.
|
No to dupa zimna... a taką łądnąmam nagrywarkę... PS. A co powiecie o płytach PLATINUM do gier na konsole?
|
Cytat:
|
Cytat:
Plus możemy wypalić w formie experymentu. Jeśli na PS2 nie zrobi to wrażenia, palimy plusy. Jeśli zacznie wybrzydzać minusy (Verb.). O to mi dokładnie chodziło. Cytat:
|
Cytat:
|
@rdg
Zgadza się. Odradzam palić "+" tylko z jednej przyczyny: nie każda PS2 radzi sobie z takimi płytami. Jeśli Twoja tak, to smaż na plusach. Chodzi mi o to, że jeśli palimy pierwszy raz dla swojej konsoli to najlepiej na minusie, aby uniknąć nieporozumień. PS: Moja V6 nie radzi sobie z plusami choćbym nie wiem na czym były palone - taki już jej urok. Mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia konsola z tak niskiej jakości czytnikiem. @joujoujou Apropo Twojego podpisu: wrócą, wrócą, nie rozpaczaj :D :glaszcze: |
Cytat:
:glaszcze: |
Cytat:
|
Ja mam LG.
|
Cytat:
Jeśli masz Liteona to najlepiej kProbe, jeśli Plexa Plextools, jeśli Beńka czymśtam :D (nie pamiętam nazwy tej aplikacji), jeśli "co innego" DVD Info pro. Poszukaj na forumie, mnóstwo takich tematów. Np. ten: http://forum.cdrinfo.pl/no-niki-opty...i-dvd-r-r.html |
Gdzie zrobićtakie testy? danej płytce? online ma sie :\ rozumiec?
|
Cytat:
Jakie? A przeróżne... Vacos, Hawk, Mediastore, Espery... Przy okazji robię testy i na tym opieram swoją opinię na temat danych płyt. Czasem mogę się pobawić czymś innym niż pionkiem i ... tyle. Najgorsze na jakie w życiu trafiłem to Bulkpaq-i (czy jakoś tak). Rzekomo od TY :| // offtop Cytat:
Ehh... ale plis, nie kontynuujmy tego wątku :D |
Dobra , nie ważne... PRzeczytałem "Mein Kampf" - i Sam Adolf jako człowiek, to wielki ideowiec, dla niektórych ludzi wielki autorytet. Tyle, że nikt nie przedstawia go nigdzie jako pozytywnego symbolu (poza kręgami Skinhead-ów)... PS. A co z płytkami HP x8, bo ktoś mnie zapewnia, że są bardzo dobre
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:26. |