![]() |
wybaczcie (:
dziekujemy Prezesikowi za obrone dziewiczego/twa tematu tej czesci forum C: hehe tak zdecydowanie wracamy do tematu/ albo przynajmniej wroce, kiedy juz bede miala na czym cwiczyc to cale wypalanie, bo z tego co tu czytam to wcale nie taka prosta sprawa.. p.s. w Vaio chyba jest dwustronna nagrywarka Nec'a .. (noo chyba wiecie o co mi chodzi (: ) pozdrowka i dobranoc wszystkim (: p.s. Prezesik nie wiem co ci po glowie chodzi, ale tu nikt nie pisal nic o sprawach damsko meskich... hehe |
Cytat:
We***378;my na przyk***322;ad nagrywanie p***322;yt... :ja_chce: :czar: Cytat:
Eeee tam Tu ju***380; przecie***380; nast***261;pi***322; powr***243;t do tematu: :taktak: Cytat:
|| |
no no no
ale się nam off topic zrobił. ta pasjonująca (a jakże) dyskusja o relacjach damsko - męskich powinna się chyba w innym dziale teraz znaleźć :) |
VIZZARD: oj to zazwyczaj, to mocno naciagane jest...
jak to powiedzial pewien czlowiek przede mna: "Nie chce ale musze" ot, cala filozofia, wierz mi gdybym mogla sobie pozwolic to juz dawno przeszlabym na te "przyjemnosci":) Cytat:
Prezesik: no to ba! :) i juz chyba wszyscy wiedza czemu chemia krolowa nauk jest:) |
Cytat:
|
Cytat:
Bo kobiety zazwyczaj ślęczą nad książkami z chemii miast zejść na przyjemniejsze tematy... :> :D |
no tak czasem mozna
ale zazwyczaj (wybacz, ale obudziles we mnie feministke:P) robia to wlasnie mezczyzni, czemu? bo kobiety sa taktowniejsze:D zartuje oczywiscie pozdrowienia znad ksiazek z chemii |
Cytat:
|
kwestia gustu,
ale o tym podobno sie nie rozmawia:P zreszta nie wiem, bo nie jestem facetem... :D |
Cytat:
Bo podobno m***281;***380;czy***378;ni wol***261; blondynki... :mruga: BTW No to czekamy na Vaio :D |
hmm szczerze mówiąc, to nie wiem, ale prosze nie pomyśl, że jestem totalną blondynką (zapewniam ze moj kolor włosów do blondu nawet nie jest podobnny:D).. poprostu jest to nagrywarka wmontowana w laptopa Sony Vaio (może to coś pomoże:)), ktorego wlasnie niedlugo otrzymam...
pozdrówka |
Cytat:
:D |
dzieki za odpowiedz:)
w temacie nagrywarek dvd jestem zielona, musze sie troche podszkolic bo od przyszlego tygodnia stane sie szczesliwa posiadaczka wlasnie jednej takiej.. jeszcze raz dzieki pozdrawiam |
mo***380;esz
podobnie nagrywasz jak CD a tu lekturka http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/how...x.php?sm=audio |
Cytat:
A AudioCD szczególnie :taktak: :mruga: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:46. |