![]() |
dziwny "rwany" odczyt
Witam!!!
A więc następująca sytuacja: Jest sobie kilka wypalonych płytek - zweryfikowały się, wykresy też bardzo ładne. Próbuję wejść do głównego katalogu, w którym jest co najmniej jeden plik mpeg zawierający wideo w mpeg2. Widok przestawiony na miniaturki, więc system kręci napędem chcąc wyświetlić ich zawartość. Przełaczyłem na ikonki, ale nadal kręci. Wczytuję jeden z plików do PowerDVD i niby się czyta, ale rwie, zupełnie jak gdyby napęd był zajęty zymś jeszcze. A co najdziwniejsze od tego czasu podobny objaw występuje na każdej płycie na każdym napędzie, aż do restartu. Kiedy pliki wczytta się bezpośrednio w kolejce w PowerDVD odtwarzają się pięknie i sprawnie. Zauważyłem, że problem występuje w przxypadku płyt gdzie w katalogu głownym jest plik mpeg zgrany z DVB. Może gdzieniegdzie moje obserwacje są błędne, ale o co może chodzić? ;) |
Cytat:
|| BTW A próbowałeś najzwyczajniej w świecie skopiować w windzie zawartość przykladowej płytki na HDD? Czy też kręci czy kopiuje równomiernie? :idea: |
Cytat:
|
Hmm... wyj***261;***322;em p***322;ytk***281; i w***322;o***380;y***322;em ponownie - skopiowa***322;o si***281; normalnie. Ale jak ju***380; zacznie kr***281;ci***263; to nie ma rady. :P Zupe***322;nie jakby wykonywa***322; jak***261;s operacj***281; na tej p***322;ytce, nie wiem, skan antywirusowy? ;P
Mam nod32, ale w***261;tpi***281;, ***380;eby to by***322;o to... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |